Siirry pääsisältöön

Enkeli-kortti vol2


Glitteriä glitteriä... Joka paikka täynnä glitteriä: pöytä, lattia, vaatteet, kortin sisus, kortin päällinen... ;) *** Glitter glitter... Glitter all a round: on the desk, on the floor, on the clothes, inside the card, outside the card... ;)

Niin minun sitten piti "vähän" lisätä kimalleliimaa kuvaankin (distress inkin broken chinaa) *** So I had to add "some" glitter glue (distress ink's broken china)

Kommentit

Nimetön sanoi…
Tää on sellainen minkä itekkin haluisin tehdä!Oot ollut tosi nopea tekeen nyt näitä kortteja.
Kiitos vinkistä miten saan noi gadget pikku kuvat.

En unohda Mihanna kauppaa.Oon jo käynyt katselemassa siä.Kivaa löytyy paljon!:)Jospa huomenna saisin aikaiseksi tehdä tilauksen.

Kauniita unia!♥
Minsku sanoi…
Ihanan luomuksen olet tästä kortista tehnyt! Itse taiteilin korttia samasta kuvasta eilen. Tässä kortissa on kuitenkin muutakin, kuin pelkkä kuva ja ääriviivatarrat. Kuva kauniisti väritetty, taustapaperit ja kukat sointuu nätisti yhteen.
Riina sanoi…
Siis tää on hieno!
3 miestä ja tonttu sanoi…
Siis aivan IHANA!!! Olet ylittänyt itsesi! Tämä on korttien "aatelistoa!" Aivan upea, tahtoo tämän ;)
Pink Links sanoi…
Hieno kortti ja kaunis blogi!
Marika sanoi…
Ihanainen kortti jossa on herttainen enkeli!
theneon sanoi…
This is absolutely gorgeous -- beautiful colors and sparkle. Thanks so much for visiting my blog and looking around -- I love your comments and delighted you became a follower. I am now your follower too!
Maaret sanoi…
Mitä tähän korttiin vois muuta sanoa kun, WOW!!!
tosi upea kuin taideteos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)