Siirry pääsisältöön

Enkeli-kortti vol4


Hopealla kohokuvioituna hopealle kartongille. Sain SannaSilta tänään postia, eihän sitä huomaa ;) *** Silver embossing on the silver base. I got mail from SannaS, it doesn't show or don't you think ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
VOI ETTÄ KUINKA IHASTUTTAVA!!
Jos muuten joskus osallistuu siihen askartelu haasteeseen niin arvotaanko siinä voittaja?
Entä miten se url-osote laitetaan niin,että siihen saa oman nimen ja kohdan missä kyseinen kortti sijaitsee?Kiitos avustasi ja mukavaa illan jatkoa sulle!:)
Loreal Blondi sanoi…
Kertakaikkisen upea kortti!
Tuo enkeli on kuin tehty tätä varten.
Ja hienosti olet saanut toista väriä pilkottamaan sinne tänne, ettei tule liian yksivärinen lopputulos.
Hienoa!
Pink Links sanoi…
Oikein kaunista hopeaa!
Ihqu hopeinen kortti! Mahtava tuo tausta ja leimakuva. Miten teit tuon leimakuvan tuohon materiaalille?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)