Siirry pääsisältöön

Jehkotar CardChallenge #84 and Just Magnolia #32

Tämän viikon ohjeet JCCssa ja Just Magnoliassa kuuluivat ruudukkoa ja/tai salmiakkiruudukkoa sekä maskaus *** This week's theme is in JCC and in Just Magnolia are grid and/or diamond shapes and masking

Takaa *** Behind

Kommentit

kotkotin sanoi…
Kiitos, Lämmittää kovasti tälläistä poropeukalon mieltä kiitos taitavan tekijältä saatuna !
Maisku sanoi…
Hei tonttu-ukot hyppikää!! Tai no eihän tuo hypi, oli vaan pakko laulaa :D Ihana punasävyinen kortti, kaunis rusetti-lumihiutaleasetelma:)

Kiitos onnitteluista:) Kiva huomata, että ei ihan "turhaan" osallistu noihin haasteisiin :)
TARJA L sanoi…
Kaunis kortti ja upea kokonaisuus värejä myöten, tykkään.
Dawny P sanoi…
Oh this is so sweet and your masking is fabulous chick :) Gorgeous detail as well. Thank you for joining us at Just Magnolia this week. Hugs Dawny xxx
theneon sanoi…
More lovely work -- thanks so much for sharing and visiting my blog with your lovely comments. I've left something for you on my blog. Have a great week-end.
minde sanoi…
Ihanan pirteä kortti. Ja niin kauniisti väritetty.
Hieno kortti hienolla idealla! Sulla on paljon kivoja ideoita korteissasi :) Mistä sinulla niitä riittää...
Ritva sanoi…
Onpa ihana kortti, kiva kuva, kauniit matskut ja kokonaisuus onnistunut!
Tiinanen sanoi…
Piparin tuoksua ja joulun odotusta henkii tämä kaunis korttisi.
Jeenni sanoi…
Ihana, Ihana, Ihana...huokailin, kun katselin tekemiäsi Magnolian joulukortteja. Mukavan tunnelman olet kortteihin onnistunut luomaan.
PäiviR sanoi…
Jopas olet taas onnistunut luomaan ihanan joulutunnelman korttiisi. Tämän kortin nähtyäni, alkasin jo melkein ajattelemaan "Kyllä, oikeita joulutonttuja on olemassa". Niin hyvin tämä kortti kuvaa sitä tunnelmaa, joka on jäänyt lapsuudenjouluista.
Niina sanoi…
Kauniita kortteja molemmat.
sanna sanoi…
Todella kauniisti värittety leimakuva! Millä sinä oikein väritit sen? Ja muutenkin ihana joulun tunnelma kortissa.
Kirsi sanoi…
Ihanan jouluinen tunnelma tässä kortissa. Tykkään kovasti kuinka olet kaiken sommitellut kortissa, ja kuinka kaikki sointuu hyvin yhteen. Ihanasti toteutettu tuo ruutuidea =) Kaunis kokonaisuus!!!
MinnaK. sanoi…
Todella upea kortti, niin ihanan punainen :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)