Siirry pääsisältöön

Joulukuori-kortti


Persikkaiset jouluntoivotukset! Nopea peruskortti. *** Peachy Christmas! Quick to make, basic card.

Väritin distress inkeillä, kimalleliima on myös samaa sarjaa. *** I coloured with distress inks, glitter glue is also distress ink's.

Kommentit

Katjuska sanoi…
Oi, mikä ihanuus! Todella upeaa herkkyyttä tässä kortissa!
Tykkään :)
Jeenni sanoi…
Huh, mitä ihanuuksia olet väkertänyt!!! ;o) Tämä ja alempana oleva sininen joulukuori- kortti on tosi hienoaja! Mukavan erilaisia!
Ja voi sitä lumiukko-korttia! *Huokaisee ihastuksesta* Itsekin olen kuolannut tuon leimasimen perään.
Ja en malta olla kommentoimatta DT-korttia, joka on toteutettu CPS:n luonnoksen mukaan. Siis NIIN ihana kortti! Ensimmäisen kerran näen, kun tuota takkaa on käytetty istuimena. En osannut mieltää, että millainen siitä voisi tulla. Sinun toteutuksesi on niin mahtava, että harmittaa, kun en ostanut takkaa itselle...
Tuija sanoi…
Wau!! Hempeän ihana kortti. Tykkään.
SannaS sanoi…
Oi wau! Iiiihanat värit!!! =)
Riina sanoi…
Todella kaunis kortti! Tykkään!
Nimetön sanoi…
Tykkään kortistasi hyvin paljon...
se on sievä ja tämä taustasi on kaunis nyttenkin tässä uudessa vaaleanpunaisessa värissä:)
Kirsi sanoi…
Ompas kaunis ja kiva "helppo peruskortti", kyllä nyt vähän toisin näitä teoksiasi kutsuisin :) Ja oletpas saanut ihanaksi tämän sivustosi ihanaa pientä lumisadetta ja kaikkea :D jee täällä on kiva käydä
Nimetön sanoi…
Hyvää Adventtia!
Nimetön sanoi…
Sinulle on tunnustus blogissani.Pahoittelen,että se on vähän sotkusta tekstiä,kun jotkut kohdat jäivät valkoisiksi,mutta kuva on kyllä hyvä:)
theneon sanoi…
Hi Susa -- this is just delightful! I love the peach colored bow
tosi tyylikäs ja kaunis kokonaisuus!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)