Siirry pääsisältöön

Joulupukki - Santa


Kaikki lähti koristekukkasesta... Oikein megaJouluinen kortti mielestäni, punaista ja vihreää *** All began from decoration flower... Very megaChristmasy card I think, red and green

Kukan tein itse... tämä on siis harjoittelukappale :) *** I made flower myself... so this is training piece :)

Kommentit

AN sanoi…
Miten ihana--ja todella jouluinen--mitä tarvitsit tuon kukan tekoon?
Marika sanoi…
Loistava kortti johon on saatu joulun tunnelma hyvin "vangittua"!
Anonyymi sanoi…
Ihana!♥
Onnistuit todella hyvin!!!
Tein muuten sen tilauksen Mihannasta:).Nyt sitten odottelen innolla,koska ne tulevat,että pääsen ns.koittaan tekemistä "oikeilla" välineillä.Kun kyllähän sekin paljon varmaan vaikuttaa korttiin,millanen siittä tulee.Sä oot varmaan harrastanut jo tosi kauan askartelua,kun osaat tehdä noin kauniita kortteja?
Paulette sanoi…
Aivan upea kortti! Niiiiin jouluinen!
3 miestä ja tonttu sanoi…
Siinä on joulua kerrakseen:) Ihana pukki! :) tästä tulee ihan joulutuulelle!
Maaret sanoi…
Kaunis kortti, niin ihastuttava joulupukkikin ja upea joulutähti!
Piitu sanoi…
Upea! Niin jouluinen kortti!! Tykkään!
Ihana kortti! Tässä kortissa on todellakin joulun tuntua. Kun tällaisen kortin saa, niin tulee todellakin jouluinen olo, jos ei muuten sellainen ole:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)