Siirry pääsisältöön

Just Magnolia #31


Tällä viikolla Just Magnoliassa on luonnos. *** This week's Just Magnolia is sketch.

Kohokuvioin kuusen distress inkin peeled paint kohojauheella, tekstin versamarkilla ja distress inkin peeled paintilla sekä kirkkaalla kohojauheella. *** I embossed the christmas tree with distress ink's peeled paint, text is embossed with versamark, distress ink's peeled paint and clear powder.

Kommentit

SannaS sanoi…
Tosi magee kortti! Ihan älyttömän ihanat värit! =)
Innostuitko kenties? ;D
Danka Kareen sanoi…
Very original, I love it.

Bonne journée !
Marika sanoi…
Ihanan ja jotenkin niin erillainen kortti! Tykkään kovasti!

Mitä on tuo taustapaperi?
Anonyymi sanoi…
Ihana.Tykkään sen kokonaisuudesta ja väri on aivan valtavan nätti!Sopii siihen hyvin:))
Loreal Blondi sanoi…
Aika 'riisuttu' malli kuusessa :) Hauskasti se tähän korttiin sopii. Varsinkin kun olet lisännyt nuo koristeet.
Ja kiitos kun kerroit voitostani...
Elina sanoi…
Vau, tämä on upea! Todella persoonallinen ja värit ovat todellakin mahtavat!
tosi kivasti olet laittanu pallot kuuseen ja toi ompelu on kans tosi kiva! kaunin kortti!
Piitu sanoi…
Hauskan näköinen kuusi =)..tosi hienon kokonaisuuden olet tehnyt!
Viipula sanoi…
Todella upea kortti, tykkään ihan mahottomasti!Ihanaa vihreää=O)
Maissi sanoi…
Aivan ihana kortti ja hienosti olet vielä ommellut kuusen ympärille, tykkään kovasti :)
Ritva P sanoi…
Kiitos kommentista blogissani. Kauniita kortteja olet sinäkin tehnyt monta. Tuota ompelua en itse ole kokeillutkaan antaa mukavasti ilmettä kkortteihin.
Anonyymi sanoi…
Moikka,yritin osallistua tohon Jehkotar haasteeseen.En kyllä tiedä teinkö sen oikein ja menikö osallistumiseni perille,kun laitoin sinne nimeni ja url-osoitteen.

Mitä sulle kuuluu?Entä pikku prinsessalle?Ja oliko sulla myös pikkuinen suloinen poikakin,miten he voivat?:)
Onapas mahtava kortti! Kivasti olet koristllut kuusenkin ja ompelukoneella huristellut kortissa:)
Jeenni sanoi…
Olet tehnyt mahtavia joulukortteja!! Tässä kortissa on todella kiva idea! Ja tuolla alempana nuo Pennyn enkelit ja keinuva tyttö ovat todella söpöjä kauniilla taustoillaan!
Kim Piggott sanoi…
Oh wow this is absolutely wonderful!
Such gorgeous colours and fabulous detail!
So happy that you have joined us at Just Magnolia!
hugs
kim x

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http:// koukussakortteihin.ning.com/ ).   Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä.  Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet. Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :)  Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!     Hanne   Susanna    Sari   Virve   Maria   Palkinnon sponsoroi: