keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Mihannan DT-kortti


Lapselle vähän värikkäämpää ja pikku kätösten kestävää *** Little bit colourfully and longer-lasting for small child

Tämän kasasin ompelemalla, monet ovat tehneet näin jo kauan, nyt minä vasta uskaltauduin ;) Edellisen postauksen kortti on tehty tämän kortin jälkeen. Kortti on tehty Mihannan tuotteilla, jotka on alla listattu linkkeineen. *** I made this card with sewing machine, many others are maden cards long before me but I ventured just now ;) Previous posting's card is made after this one. Card is made with Mihanna's supplies, they are listed below with their links.


6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Pirteä ja kivan värinen kortti. Kortissa monia kivoja yksityiskohtia. Leimakuva on juuri lapsille sopiva :) Hienosti on ompelut sujunut!

ScrapFia kirjoitti...

Wow what a great birthday card for kids!! You are truly amazing girl. You have such a feeling with color and a great deal of know how!! Was drooling over you "Just Magnolia #8" card, I love crochet flowers!
Have a great evening and "I will be back" ;)
With Love - Eva

SannaS kirjoitti...

Voi kun ihana! Valtavan kivat nuo ompeleet!! =)

Jeenni kirjoitti...

Voi, kun on söpö kortti!!! Nuo ompelelukset sopivat täydellisesti!

Piitu kirjoitti...

Ihanan värikästä!! Hauska kuva =)...Upea kokonaisuudessaan!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka nätti ja kivan värisiä kaikki 4.kuvissasi olevaa mallia!:-)

Täällä kun käy saa samalla itselleenkin ns.oppitunteja ja näyttää olevan paljon valikoimaa tuolla Mihannan lahja-askartelu netti kaupassa.Harmi kun nordean pankkikortilla ei tainnut pystyä tilaan sieltä.Se ois ollut niin kätevää.

Mukavaa päivänjatkoa sulle!