Siirry pääsisältöön

Mihannan DT-kortti


Lapselle vähän värikkäämpää ja pikku kätösten kestävää *** Little bit colourfully and longer-lasting for small child

Tämän kasasin ompelemalla, monet ovat tehneet näin jo kauan, nyt minä vasta uskaltauduin ;) Edellisen postauksen kortti on tehty tämän kortin jälkeen. Kortti on tehty Mihannan tuotteilla, jotka on alla listattu linkkeineen. *** I made this card with sewing machine, many others are maden cards long before me but I ventured just now ;) Previous posting's card is made after this one. Card is made with Mihanna's supplies, they are listed below with their links.


Kommentit

Pirteä ja kivan värinen kortti. Kortissa monia kivoja yksityiskohtia. Leimakuva on juuri lapsille sopiva :) Hienosti on ompelut sujunut!
ScrapFia sanoi…
Wow what a great birthday card for kids!! You are truly amazing girl. You have such a feeling with color and a great deal of know how!! Was drooling over you "Just Magnolia #8" card, I love crochet flowers!
Have a great evening and "I will be back" ;)
With Love - Eva
SannaS sanoi…
Voi kun ihana! Valtavan kivat nuo ompeleet!! =)
Jeenni sanoi…
Voi, kun on söpö kortti!!! Nuo ompelelukset sopivat täydellisesti!
Piitu sanoi…
Ihanan värikästä!! Hauska kuva =)...Upea kokonaisuudessaan!
Nimetön sanoi…
Voi kuinka nätti ja kivan värisiä kaikki 4.kuvissasi olevaa mallia!:-)

Täällä kun käy saa samalla itselleenkin ns.oppitunteja ja näyttää olevan paljon valikoimaa tuolla Mihannan lahja-askartelu netti kaupassa.Harmi kun nordean pankkikortilla ei tainnut pystyä tilaan sieltä.Se ois ollut niin kätevää.

Mukavaa päivänjatkoa sulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)