Siirry pääsisältöön

Mihannan DT-kortti


Kommentit

Maisku sanoi…
Iiiihana:) Kauniit tikkaukset ja nää uudet magnoliat on kyl ihan syötävän suloisia:) Täytynee hankkia joskus itsellekin..
Anonyymi sanoi…
Oikein nätti taas kerran:)

Hyvää viikonjatkoa sulle!
PäiviR sanoi…
Wau! Aivan mielettömän ihana kortti. Onnistuneesti käytetty lilan eri vivahteita. Nämä uudet Magnoliat ovat kyllä huippunättejä!
Aivan upea kortti! Tosi kivat liilan värit. Nautinto katsella korttia :)
theneon sanoi…
Love the lilac colors -- this is just so very precious.
Mervi sanoi…
Minä en ainakaan kyllästy lilaan, jatka vaan! Upeita kortteja kaikki nämä Magnoliat peräkkäin, tuo luistelijapari melkoinen herkku, suloinen sukkatyttö ja tämä lila on suosikkini;-))m
Pitsihame sanoi…
Ihania Magnolia-kortteja olet tehnyt! Tuo "samettitähti" ylimmässä kortissa on mielettömän kaunis. Kyllä LILA on ihana väri eri sävyineen, etenkin, kun sinä osaat yhdistää sitä nätisti toisiin väreihin!
Tuija sanoi…
Upea liilan sävyinen kortti ja hienosti toteutettu. Nämä uudet jouluiset Magnoliat ovat myös niin söpöjä.
Vau! Tuo lila lumitähti on upea, kuten koko kortti. Aivan ihana kokonaisuus.
Marika sanoi…
Ihanat värit kortissa! Upea!
maiju sanoi…
Upea kortti ja upeissa väreissä. Kaikki kortissa niin kohdallaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)