Siirry pääsisältöön

Penny Black Saturday Challenge #76 and Mihanna DT-card


Talven ihmemaa on aiheena tämän kertaisessa PBSCssa. Minun talven ihmemaaa on kylmä, sininen ja tietenkin satua :) *** This time PBSC's theme is Winter Wonderland. My Winter Wonderland is cold, blue and fairytale of course :)

Penny Black
Distress Ink
Lehdet/Leaves
Metallikoriste/Metal embellishment
Kuviopaperi/Patterned Paper Maja Design
Teippi/Tape
3d tarra/Dimensions
Liima/Glue
Askarteluveitsi/Crafting knife

Kommentit

Kauniita kortteja, tämä ja tuo edellinen DT-kortti:) Tässä kortissa kivat nuo lehdet tuossa sivulla. Jälleen värit ovat minun mieleeni :)
SannaS sanoi…
Voi kun magee! UPeesti väritetty! =)
Kath Stewart sanoi…
such a beautiful card...love the colouring and adorable image...thanks for joining in the fun this week at PBSC....hugs kath xxxx
Piitu sanoi…
Kaunis! Upeat väritykset, mielettömän hieno tausta =)!
Riina sanoi…
Voi miten kaunis kortti. Hieno värimaailma.
Kirsi sanoi…
Kaikkea kivaa sulla on kertynyt sivuille viimepäivinä kun en ole käynyt kurkkimassa :) Ihania nämä kaikki Mihannan haastekortit. Tämä talven ihmemaa on suloinen kertakaikkiaan ja kivasti olet keksinyt nuo lehdet siiviksi laittaa. Värimaailma on myös erittäin kaunis.
Nimetön sanoi…
Kaunista,tykkään tästä paljon!!!
Unknown sanoi…
Hiya Susa - this is a gorgeous sweet card - love the vintage PB image and colorus. Thanks for joining in this week's PBSC blog hop and good luck with my cnady!
pauline x
tracie sanoi…
Aww this is adorable, love how you've used this fabulous image...gorgeous card Susa. Thanks for joining in the fun this week at PBSC, good luck with my candy
hugs
Tracie :)x

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)