Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #14


Bingo: Nauha, ruskea, nitojanniitti *** Bingo: Ribbon, brown, staple

Enkeli on väritetty distress inkeillä *** Angel toot is coloured with distress inks

Kommentit

3 miestä ja tonttu sanoi…
Ihana kortti. Kuva on todella kaunis (kuten jo aiemmin taisin mainita...) Tämä kortti tuo joulun suklaan ja lämmön mieleen! kaunista katseltavaa :)
Unknown sanoi…
Todella kaunis ja herkkä kortti! Suloisia kyllä nämä Pennyn enkulit <3
Maisku sanoi…
Suklainen, slurps! Ihania kortteja nuo aiemmatkin, sulla valmistuu noita niin nopeasti, että en kerkee kommentoimaan kaikkia :) (vai olenkohan vaan hidas??:DD)
Piitu sanoi…
Tosi ihanainen =)! Kuva on kyllä niin ihana! Kaunis kokonaisuus!
Kirsi sanoi…
Ompas suloinen enkelikortti. Tykkään kovasti tuosta valkoinen, ruskea, kulta yhdistelmästä.
Carola sanoi…
Ihanan suloinen enkulikortti, tykkään kovasti :)
Paulette sanoi…
Kaunis kortti! Kiva enkelikuva...
Mira sanoi…
Ai kun on kaunis, herkullinen suorastaan :)
pia sanoi…
Kaunis kortti kerrassaan!! Kivasti olet tuon nauhan ja niitit laittanut!
PäiviR sanoi…
Onpas kaunis kokonaisuus. Ensi vilkaisulla tuli mieleen, että yksinkertaisella tekniikalla saatu aikaan kaunis kortti, mutta sitten kun katsoin tarkemmin -Sehän onkin ne monet pienet yksityiskohdat taidokkaasti yhdistettynä, joka luo sen tyylikkään ja hillityn kokonaisuuden.
Eldanka sanoi…
Ihanaa! Joulukortti voi olla suklaakonvehdin värinen ;) Kaikkea ihanaa tässä onkin , niinkuin konvehtirasiassa kuuluukin olla!
Tanjuska sanoi…
Ihanainen kortti, värityksestä tulee mieleen enkelisuklaa karkit <3. Nami onko tämä syötävää =)?
Maaret sanoi…
Nättiä katsottavaa ja ihanat värisävyt. Maisku jo mainitsi suklaan ja se mullakin tuli ensimmäisenä mieleen:)Toi enkeli leimasin on kyllä ihana:)
Katjuska sanoi…
Kaunis!
Tosi herkkuvärit ja söpö leimakuva!
Ihana yksityiskohta nuo pienet tähdet noissa nauhoissa :)
Onpa mahtava kortti! Kivoja ideoita olet toteuttanut kortissa. Kiva tuo pahvi tuolla takana :)Taisi mullakin tulla sama leimasin eilen postissa...
Apris sanoi…
Kaunis kortti. Hyvin toimii ruskea tässäkin kortissa.
Marika sanoi…
Kaunis ja lämminhenkinen kortti, pidän!
Niina sanoi…
Nätti tuo leimakuva ja kauniisti väritetty; oikein herkkä. Hyvät väritkin on.
Ritva sanoi…
Suloinen enkeli, kaunis kokonaisuus!
Marge sanoi…
Ihana, suloinen kortti!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä