Siirry pääsisältöön

Tuesday Taggers - Colours


Tämän viikon teemana Tuesday Taggerseilla on värit - punainen, vihreä ja kulta. tein kortin edellisen kortin ylijäämäpalasista, siksi kartonki on taas samaa. :) *** This week's theme in Tuesday Taggers is colours - red, green and gold. I've made this card from previous card's left overs, that's why cardstock I've used is the same one again. :)

Kommentit

SannaS sanoi…
Tosi magee!! Kaunis!! =)
Anonyymi sanoi…
Tosi nätti!:)Kiitos s-postista.
Se oli kiva saada ja siittä oli paljon apua.Olet ihana!♥
Sain leimattua kuvan,mutta värini olivat viä aika huonot.Katsotaan jos ostan lisää värejä tai sitten laitan korttini vain ihan sellaisena kuin sen tein.
Ihana kortti ja jotenkin ehkä vähän retrokin. Tulee mieleen lapsuus:)
Unknown sanoi…
Fab Card Susa, love it, great image and love the colours, thanks for joining us at TT this week. Hugs Avril xxx
Michelle sanoi…
Hi Susan
A great entry for the Tuesday Taggers challenge this week. Thanks for playing along with us.
x Michelle

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)