Siirry pääsisältöön

Just Magnolia and some Penny Black

Penny Black stamp

Sama Magnoliaksi ;) Just Magnoliaan *** Magnolia stamp to Just Magnolia
Tein kaksi samanlaista, vain kuvat ovat erit... Keltaisesta tuli vaihteeksi mun lempiväri, ihan vähän siis innostuin ;) *** I made two same kind of cards, almost only difference is stamped image. Yellow is my new favorite colour, for a change, I little bit became inspired with it ;)

Taustan lumihiutaleet on embossattu distress inkin mustard seedillä ja VersaMarkilla sekä kirkkaalla jauheella. Kuvat on väritetty distresseillä. *** Snowflakes on background I made with clear embossing powder and VersaMark and Distress Ink's mustard seed. Images I coloured with distress inks.

Kommentit

Nimetön sanoi…
Näyttää niin kauniilta taas kerran!
SannaS sanoi…
Nää on niiiiiin mageet! Upeet värit! =)
Mina sanoi…
beautiful card Susa, that colour is just wow...thank you for joining in with the Just Magnolia challenge
Mina xxx
Niina sanoi…
Iloisen värisiä kortteja, suorastaan säihkyviä. Tykkään!
ihana keltaisia kortteja oikein arvokkaan tuntuisia!
Pitsihame sanoi…
Harvinaista - keltaista korteissa. Näyttää tosi kivalta. Kortin värimaailma on ihanan tyttömäinen :))
Hilkka sanoi…
Aivan upeat kortit, ihana keltainen värisävy:))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)