Siirry pääsisältöön

Vauvakortti-rintamalla jatketaan :)


Lauantaina tuli todettua, että vauvakorteista on selkeä puute... Nyt on muutama tehty ja kaik' on män'... Näitä ehkä pitäisi tehdä vielä lisääkin, yks taitaa vielä odotella postausta :) Kaikista en kuvaa edes muistanut ottaa, mutta signeerata sentään muistin ;) *** On saturday I noticed that I haven't made card for babies for long time... I made some then and now they're gone... Maybe I'll make more cards for babies, but now one of I made saturday waits to be posted :) I forgot to take pictures of all of them, but at least I remembered to sign them ;)


Kommentit

Katjuska sanoi…
Tosi sulkku!
Tämä leima on yksi ihanimmista vauvaleimoista:)
SannaS sanoi…
IHQ!! Niiiin söötti! =)
Ansku sanoi…
Voi kun söpönen vauvakortti!Oikein lutunen:)
Marika sanoi…
Suloisen söpö kortti!
Yksinkertaisen suloinen...
Maisku sanoi…
Söpönen:) Ihanasti väritetty:)
Voi kun tämä on söpönen. Kivasti olet laittanut tekstin kaarelle leimakuvaa reunustamaan.
PäiviR sanoi…
Yksinkertaisen kaunis kortti. Ihanat värit!
Nimetön sanoi…
Niin söötti!!!Tykkään taas!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)