Siirry pääsisältöön

Vuoden 2009 Top10

Entäpä jos tämä minun top10 olisikin top17 ;) pikkuisen siis oli vaikea päättää... Oli yllättäävää kuinka monesta tykkää vieläkin näin aikojen jälkeen *** If my top10 is my top17 ;) it was soooo hard to decide, you know... And a surprise was that I still liked so many own creations

Tässä nämä ovat *** Here these are

Raidat ovat mun lemppareita ;) *** Stripes hit me, hard ;)

Tämä on minusta runsas, poiketen tyylistäni *** This I think is rich, unlike usually my work

Tämän värit ovat minusta maailman(tämän hetkisen) parhaat *** Colours are world's (at this time) bests

Tässä leimakuva on HYVIN mieluinen (kauan himottu)*** Image is one (and maybe only one) of my favorites ( so long time wanted)

Tässä onnisui mielestäni tämä maskaus *** Here I think I managed to do masking well

Pidän tämän syksyisyydestä *** I like this card's autumn feeling

Tämä oli mielestäni herkkä *** I think this was delicate

Yksinkertaisuus *** Simplicity

Tässä olen ylpeä kolmen kuviopaperin käytöstä ;) *** Here I'm proud that I used three different patterned papers ;)

Tämän idea sykähdyttää edelleen ;) *** This idea still turns me on ;)

Kommentit

Piccolissima sanoi…
Kylläpä on ihania kortteja! Näissä top 1o:ssä korostuu jokaisen oma tyyli kyllä niin kivasti! :) pitäisiköhän minunkin tänään miettiä oma top 10! :D

Rakastuin tuohon sinun siniseen lumiukko korttiin jo aikoinaan ja se onkin näistäkin suosikkini, vaikka kaikki muutkin on hienoja! :)
Marge sanoi…
Tosi kauniita on kaikki!!! Hih, tämä on kyllä tosi kiva myöskin tämä viimeinen kala kortti=D. Hienoja kortteja olet tehnyt.
Piitu sanoi…
Vau! Kyllä nämä on tosi upeita kaikki ja vielä moni moni muukin korttisi olisi =)!
Ansku sanoi…
Kiitos,olipa kaunista katsottavaa!Olet taitava:)
PäiviR sanoi…
Eipä ihme, että oli vaikeuksia päättää top 10. Näistä korteista ei ainakaan olisi voinut mitään edes jättää pois. Niin erilaisia kortteja, mutta jokaisessa on aina jokin erilainen juju.
Kirsi sanoi…
Loistava top 10 ja jos nappaan joukosta eniten sykähdyttävät niin 3 ja 7 ovat mieleeni ihan kovasti. Kiva kun olet laittanut tämän sivuillesi.
PÄIVI sanoi…
Heips!...kiva kun otin osaa arvontaa..ONNEE! Ja tulin samalla ihastelemaan sinun tekemiä todella kauniita kortteja...kiva löytää uusi blogi...mukavaa alkavaa viikkoa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)