Siirry pääsisältöön

Whiff of Joy #64

Whiff of Joyn haasteessa on luonnos, jota mukailin... potien vähän huonoa omatuntoa lisäsin tuonne ison lumihiutaleen vaikkei sitä luonnoksessa olekaan :) *** There is sketch on Whiff of Joy Challenge and I adapted it... I made this adaptation against my conscience because I didn't follow the sketch exactly and I added the big snowflake :)

Pohja on tehty kartonkilehtiön taustakartongille. Taputtelin siihen frayed burlapilla ja lisäsin kirkasta kohojauhetta. Tausta näyttää jäiseltä betonilta. *** Background is made from cardboard block. I added frayed burlap and clear embossing powder to it. Background seems like frozen concrete.

Ylempään kolmioon leimasin peeled paintilla lumihiutaleita, sitten versamarkilla ja kirkkaalla kohojauheella samoja lumihiutaleita ja lopuksi hieroin peeled paintilla. Alempaan kolmioon leimailin pelkällä peeled paintilla. *** On the upper right corner I stamped snowflakes with peeled paint, then with versamark and clear embossing powder and finally I rubbed peeled paint on it. Lower left corner I stamped with peeled paint.


Kommentit

SannaS sanoi…
WAUDE!! Upea!!! =)
Jenny sanoi…
It is very nice!
Greetings from Holland
Jenny
Kirsi sanoi…
No olkoon sitten jouluinen Hhhmm Kaunis on kuiteski... Saas nähdä muodostuuko tästä aiheesta meille kissan hännä veto :D Ei kun oikeesti tää on todella kaunis kortti ja hei tuo lumihiutale on varmasti niiltä vaan unohtunut siitä haastekaavasta kun se on noin nappi juttu.
Nimetön sanoi…
Oikein nätti!!!
Kirsti sanoi…
Hieno,pidän tästäkin!
Jane sanoi…
Such a gorgeous card! love the colour scheme and your colouring is beautiful, thanks for joining us at WOJ, hugs, Jane xxx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)