Siirry pääsisältöön

8 erilaista versiota samasta kuvasta

Kuvaa on väritetty distresseillä ja ruusussa on kimalleliimaa. *** I coloured picture with distress inks and on the rose there is glitterglue.

Text: Copyright: Stempelkeller

Ruusussa on kragleerauslakkaa ja vihreä kartonki on olkikartonkia. *** On the rose is crackle accent and green cardstock is straw cardstock.

Kuva on kohokuvioitu kirkkaalla jauheella ja siihen on hierottu distressejä, siivet on myös käsitelty distressillä ja ovat grungeboardia. *** Image is embossed with clear powder and I rubbed distress ink on it, wings are grungeboard and treated with distress ink too.

Kuva on kohokuvioitu Disco Blackillä *** Image is embossed with Disco Black

Lukon hela ja avain ovat distressillä ja glossyllä käsiteltyä grungeboardia. *** Lock and key are grungeboard, I put distress ink and glossy on them.

Väritykset ovat taas distresseillä ja glossyä vähän pinnassa ;) *** I coloured with distress inks (again) and glossy on surface ;)

Tämä olikin tuskainen kuvattava... Kohokuviointi hopeisella jauheella. *** Taking pic from this was rather painful... Embossing with silver powder.

Kuva on leimattu versfinella, "teksti" kohokuvioitu kirkkaalla jauheella ja päälle hierottu distressejä. *** Image is stamped with versafine, "text" is embossed with clear powder and I rubbed distress inks on them.

Kommentit

3miestä ja Sari sanoi…
Kauniita olivat kaikki kortit. Mun suosikiksi tais nousta tuo musta kortti ;)Aivan upeasti tehty ja välillä tuntuu että kuvakin vaihtuis!
AN sanoi…
hienoja kortteja kaikki--tuo leimasinhan pitää saada--upea--
Maaret sanoi…
Upeita kortteja kaikki, wau!
Katukettu sanoi…
Vautsi! Hienoja kortteja!
Miun suosikit oli 2 alimmaista.
Tarja sanoi…
Hienoja kaikki, empä osaa nyt suosikkia sanoa.. riippuu niin tilanteesta :)
taru76 sanoi…
Ihana postaus, kiitos! Tosi kiva nähdä miten erilaisia yhdella leimasimella saa. Kauniita kortteja olet tehnyt : )
Mervi sanoi…
Kiva kun laitoit samaan eri versioita, kauniita ovat, suosikkini tuo musta;-))m
Tuija sanoi…
Tosi nättejä kaikki. On se vaan jännä noin muuntelemalla saa samasta kuvasta ihan eri näköisiä.
Minni sanoi…
Aivan mahtavia kortteja! Ja uskomatonta miten erilaisia niistä sait. Suosikkia en osaa valita, ottaisin nuo kaikki :)
Pitsihame sanoi…
Kaikki ovat upeita!!!
Minullakin on tuo leimasin :)
Paulette sanoi…
Toinen toistaan upeampia kortteja! Enpä osaa edes valita suosikkiani...
Niina sanoi…
Hieno kokeilu ja hienoja kortteja; näkee miten erilaisia kortteja voi saada aikaiseksi erilaisilla tekniikoilla.
PäiviR sanoi…
Melkeinpä huudahtaisin: EI VOI OLLA TOTTA! Aivan uskomattoman erilaisia kortteja voi saada näköjänsä aikaan samasta leimasimesta.
Nämä on kaikki upeita, joten en voisi valita suosikkiani, koska riippuisi niin paljon saajasta, minkä kortin valitsisin. Mutta jokaiselle löytyisi varmasti saaja näistä korteista... :)
Hilkka sanoi…
Voi mahoton mitä kortteja, kaikki niin erilaisia vaikka sama kuva:):):)
Marika sanoi…
Kerrassaan loistavia kortteja, varsinkin tuo rusehtava jossa oli avain... vaikka kaikkihan ne upeita ovat!
Heli Matero sanoi…
Upeita kortteja. Itselläni odottaa pöydällä sama leimasin. Jospa viikonloppuna ehtisi..
Mirva sanoi…
VAU, Ihan mielettömän upeita. Voinko linkittää tämän sarja kauppani sivuille?
jasu sanoi…
Hienoja versioita samasta leimasimesta. Kyllä saman kuvan voi tehdä monella tavalla. Pitäsi itsekin tehdä kokeiluja eri tavoista kun yleensä käytän aina niitä samoja..
Viipula sanoi…
Aivan mahtavia kortteja, ehkä henkilökohtaiset suosikit ovat tuolla vihreällä korttipohjalla ja kohojauheella tehdyt!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä