Siirry pääsisältöön

Born to Shop - Syntynyt shoppaamaan


Tädit ostoksilla :) *** Shopping women :)


Kommentit

SannaS sanoi…
WAUDE!! Tosi magee ja upee kortti! =)
PäiviR sanoi…
Kappas vain, joku paparazzi on kuvannut meidät siskoni kanssa ostoksilla. Täytyypä ilmoittaa, että käy kurkkaamassa myös...

Yksinkertaisen tyylikkäästi valmistettu kortti ja tuo leimakuva on kyllä hauska (repesin nauruun, kun tämän näin).
Katjuska sanoi…
Wau, aivan huippuhieno!
Mielettömän upeasti väritetty leimakuva :)
Maaret sanoi…
Apua, vatsaan sattuu, naurattaa niin! Voi jösses, kun onkin hyvä kortti, jossa leimakuva on todellakin pääosassa, HUIPPU juttu!
Merkkari sanoi…
Loistavaa!!!!! Siis ihanasti olet ymmärtänyt jättää kaikki turhat koristukset pois, leimakuva on kaikki mitä tarvitaan. Sain siskoltani vinkin käydä blogissasi ja täytyy kyllä sanoa, että en ole hetkeen nauranutkaan näin kovasti :)
kirsin kortit sanoi…
Mahtava kortti! Ton leimasimen haluaisin kyllä itsellekkin:)
Sande sanoi…
Ei kyllä mitään koristuksia tarvitsekaan. Upeasti väritetty kuva!
Kirsi sanoi…
Ei voi kun yhtyä muiden kommentteihin. Kyllä täälläkin rupesi naurattamaan kun tämän näin, ihana hulvattoman hauska kortti! Ja täydellinen juuri tällaisena ilman mitään ylimääräisiä koristeita!
Anonyymi sanoi…
Mielettömän hauska kortti!Todella ihana!Ja sä oot taitava värittelemään näitä leimasin kuvia.Millä väreillä sä väritteletkään näitä?
Kirsti sanoi…
Hauska todella,sain myös hyvät naurut.
Nämä ovat tyypillisiä tätejä kauppareissulla,
oikein mahtava kortti!:)
Paulette sanoi…
Tosi hyvälle tuulelle tulee tästä leimakuvasta! Sitten kun muutenkin kortti on ihan täydellinen, niin a vot!
Niina sanoi…
Voi miten hauska kortti. Kauniisti väritetty ja kivat värit.
Aivan upea kortti! Leimakuva taidokkaasti väritetty ja muutenkin tosi hauska kuva! Tyylikäs kortti!
tosi upea ja mahtva kortti! tässä kortissa on kyl tunnelmaa ja upeasti väritetty kuva! upean yksinkertainen kokonaisuus!
3miestä ja Sari sanoi…
Wau miten todennäköisiä me ollaan siis sinä ja minä muutaman 10 vuoden kuluttua! Mistäs sä meidän kuvan nyt jo bongasit! Ihana!!! Mut kumpi on kumpi?
Elina sanoi…
Oi, tämä on veikeä!! Nämä neitokaiset saavat sitten AINA hymyn huulilla:D Ihana, tyylitelty sommittelu kortissasi, tykkään!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)