Siirry pääsisältöön

I love Promarkers #7


I love Promarkers haasteessa on luonnos, ja minun täytyi osallistua siihen koska.... Mulla on nyt kaikki viisi tussia ;) *** In the I love Promarkers Challenge there is sketch, and I had to participate to this because... I have five of them now ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Persoonallinen.Tykkään tosta kuvasta ja koko kortista!!!

Mukavaa viikon alkua sinulle!
Karen sanoi…
This is lovely. The image really stands out again the background colours. Hope you join us again soon, thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
xx
Paulette sanoi…
Söpö kortti kauniine väreineen! Ihana!
Carola sanoi…
Ihanaa oranssia energiaa, waude!Tykkään kovasti kortistasi, huippuihanat nuo paperit ja kaunis leimakuva. Kerrassaan upea kortti =))
Aivan mielettömän upea kortti. Ihana tuo voimakkaan punainen väri yhdistettynä vedensinisen raikkauteen.
Julie sanoi…
A fab card, love the way the image 'pops' against the background colours. Thanks for joining us at I ♥ Pro-markers.
Julie x
PäiviR sanoi…
Tehokkaasti ja onnistuneesti käytetty värejä. Lopputuloksena kaunis kokonaisuus!
Maissi sanoi…
Hieno kortti ja kivasti olet yhdistänyt kylmänsinisen lämpimään punaiseen, antaa kivan efektin korttiin ja silmät kiinnittyvät heti kuvaan :)
WeirdCat sanoi…
I love the way you have coloured your image,thank you for joining us at I ♥ Promarkers
Ruth x
Elina sanoi…
Oi, tosi kiva tämäkin! Tykkään tuosta värimaailmasta, taustan punainen korostaa täydellisesti tuon sinisen kylmyyttä. Ja aika upeasti väritetty leimakuva muuten, VAU!
LISA sanoi…
Lovely card, beautiful image. Thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
Hugs Lisa xxx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)