Siirry pääsisältöön

Kaksi yhdellä kortilla :)

Kortti on tehty Magnolia Down Under haasteen luonnoksella Just Magnolian teemalla *** Card is made based on Magnolia Down Under Challenges' sketch and with Just Magnolia's theme

Väritetty Promarkereilla *** Coloured with Promarkers

Kommentit

Ihana kortti!Mä vaan niin tykkään noista Magnoian papereista!=)
Fran sanoi…
Gorgeous card, love that Tilda with this paper, great combo. Thanks for playing along with us this week at Magnolia Down Under Challenges!
Bev sanoi…
Such a beatuiful card, love the flowers! Thanks for joining us at JM this week x
Sue sanoi…
Oh, I love that image and she looks so good with the papers you used and those little crocheted flowers. Thanks for playing along with us this week at MDUC.
kirsin kortit sanoi…
Aivan ihastuttava! Mainiot värit:)
Ansku sanoi…
Suloinen kortti,niin ihanat värit ja paperit kuvasta puhumattakaan:)
Ihana väriyhdistelmä ja suloinen kortti.
Debbie Pamment sanoi…
Gorgeous job with the sketch. Love the choice of DP and Tilda!
Thanx for joining us at MDUC
xXx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)