Siirry pääsisältöön

Leimailutaivaasta kotiutui...

Kotona ollaan... Ehjänä ;) Reippa 1200 km ja 7 tuntia leimailutaivaassa takana... Ihanaa oli!!! :)

Tapasin ihania blogituttuja ja uusia tuttavuuksia, olin siis leimailuTAIVAASSA :) Päivä oli hyvin antoisa!! Kaikkia en tavannut, joita olisi ollut kiva tavata, mutta sellaista se on tuossa ostostohinassa ;)

Tässä minun saalis: Niiiiiiiin paljon jäi vielä ostamatta...
Yllä leimat ja musteet:
Stempelkelleriltä teksti-, aakkos ja liskoleimat
Crafticasta Timpan mustepullot siis 9 noista ja (kai nuo) Artit korjaan tämän kun oon konsultoinut ;)
Paperinauhasta jauheet, Memento ja Artemion setti
Purppurataivaasta nuottitaustaleimasin
Pikkuleimasimet ja palikat on Ökömököstä
Timpan setit SannnaSilta (Leimailutaivaan jälkeen:)
Heinikasta yks mustepullo

Cracle Accent ja White wash-lehtiö Paperellasta
Lävistimet Paperinauhasta kuin myös Timpan minihakaneulat, Grungeboard, haaraniitit, askartelupiikki tai mikä se nyt onkaan;) sekä tuo pinkki tarjoitin ja kimalleliima
GlueDotsit Heinikasta
Sinellistä kirjekuoret
Bingo-lehtiö/kirjanen on Skräpteekistä
Nauhat(pussi) on Purppurataivaasta
Turkoosi nauha on ÖköMököstä

Myyjät olivat tosi ihania loppuun saakka pitkän ja rankan päivän!!! Kaikki olivat ystävällisiä kaiken hulinan keskellä, vaikka ostokseni olisivat olleet vaikka kuinka pieniä samaa hyvää palvelua sain!!! Kiitokset vielä kaikille tapahtuman järjestäjille ja myyjille!!

Kommentit

Pitsihame sanoi…
Mahtavan ihanat ostokset.
Minulta jäi ostokset kuvaamatta, enkä paljon ostellutkaan, ainakaan sun ostoihin verraten!
Ei me nähty, tietääkseni ainakaan.
Joskus sitten!
Katjuska sanoi…
Waude mitä ostoksia!
Carola sanoi…
Nami nami mitä herkkuja olet hankkinut :)
Hilkka sanoi…
Hyvin on sinunkin kassiisi tavaraa kertynyt:)) Hienoja ostoksia:))
Paulette sanoi…
Voi, että kateeksi käy. Itse kun en täältä asti jaksa sinne lähteä... Olisi niin ihana, jos joskus täälläkin päin olisi tuollaisia ihania tilaisuuksia. Itse asiassa untakin näin, että olin sinne mennyt ( siis leimailutaivaaseen). Minä hupsu! Kivaa olet löytänyt sieltä...
Unknown sanoi…
Olipa kiva tavata ja jutella :)
Kauhian määrän sääkin näköjään onnistuit tekemään ostoksia :D
Kaikkea kivaa näkyy kuvissa :)
Heli Matero sanoi…
Kyllä olet löytänyt kaikkea ihanaa. Onneksi hihkaisit, ja saatiin vaihtaa muutama sananen. Kiva oli saada kasvot sinulle.
Unknown sanoi…
oi, oi, oi, oi!!!!
Taava sanoi…
Hienoa, ettet turhaa reissua tehnyt ;-D
Piitu sanoi…
Voihan vaude! Aivan mielettömiä ostoksia =)!!! Oon niin kuolannu noita Stempelkellerin tekstileimoja..niitä pitäs saada.
Taru Jehkonen sanoi…
Oli ihana jutella ja tarinoida ;D Nostan hattua matkalaiselle... tosin niin mäkin varmaan olisin tullut....
jaana m. sanoi…
Kaikkea ihanaa olet ostanut leimailutaivasta...Ihan tuli himo tilata jotain, kun noita sun ostoksia katseli...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä