Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #2Magnoliahaasteessa on tällä kertaa aiheena: Tee kortti ystävälle. Maalasin kukkakimpun (kimallettakin tietty laitoin;) koristeeksi ja leimakuvan päälle laitoin cracle accentia sekä taustapaperiin suihkuttelin musteen, veden ja perfect pearlsin sekoitusta. *** At the Magnolia Challenge theme is: Make a card to friend. I painted the bouguet (I put on it little bit glitter glue, of course;), on stamped image there is some cracle accent and on the patterned paper I sprayed mixture of ink, water and perfect pearls.

Kommentit

Hilkka sanoi…
Jännästi käyttäytyy tuo cracle, näyttää kivalta:) Hieno tuo tekemäsi kukkakimppu ja ihan on tuttua pohjapaperia....hih:)))
ScrapFia sanoi…
Gosh Girl!! What a nice accent it went with the crackle on the image! o you just paint crackle medium all over the image or what??
Btw, thanks for dropping by my blog. I know I have been "out of business" a while, but now I really hope I will stay healthy!! Oh yes, I got a new "crush" under my convalescence...you saw it in the blog.. Yepp!! The crochet flowers. Can't get enough of 'em, doing all kinds of flowers all the time (the funny thing is that I learned to crochet while I stayed at hospital this winter..). This was a bit too long ;) See Ya girl! Hugs, Eva
Marge sanoi…
Vautsi vau, tämänhän on aivan upea! Ihana tuo "röpelöinen" pinta. Ja tosi hieno tuo kimppu, mäkun luulin että se on leimalla tehty=)
Suloinen kortti :) Paljon olet nähnyt vaivaa kortin teossa. Hienon kukkakimpunkin olét maalannut:)
kirsin kortit sanoi…
Aivan ihana! Mukavan yksinkertainen ja silti erikoinen, en ole moista ennen nähnytkään:)
Marika sanoi…
Ihana!
Tuo kukka on kyllä piste iin päälle...
Viipula sanoi…
Wau, mikä kukkakimppu, ja upea leimakuvan väritys, mahtavaa tummaa sävyä taustalla!
Anonyymi sanoi…
Tässä on sitä jotakin!Kaunis!:)
Niina sanoi…
Kaunis kortti. Jännä pinta tuossa leimakuvassa ja soikiossa.
Vau! Tosi kiva efekti leimakuvassa tuosta cracle accentista. Itse en ole sitä kokeillutkaan. Söpö kortti.
Paulette sanoi…
Upea kortti ystävälle! Ja kimalteetkin näkyy hienosti...
Minna sanoi…
Todella upea kokonaisuus.
Tiituli sanoi…
Todella hauskan näköiseksi olet käsitellyt Tilda-kuvan pinnan. Ja kukkakimppu on säihkyvän upea.
SannaS sanoi…
Voi WAUDE!! Upea kortti!! Niiiiiin kaunis tuo kimppu!! =)
Ansku sanoi…
Hieno kortti ja tuo kukkakimppu sopii koristeeksi erinomaisesti.
Carola sanoi…
Mielettömän upea kortti !!!WOW!!!!
Ei kyllä koskaan tarvii pettyä kun blogissasi poikkeaa. Sinulla on aina aivan ihania ja uusia kivoja ideoita korteissasi, tykkään kovasti. Upea tyylikäs tämä kortti :)
Ihana toteutus vasrinkin tuo pinta kortissa, tykkään kovasti. Ihanaa viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää sinulle :)
Piitu sanoi…
Aivan ihana kokonaisuus!!! Tosi tyylikäs!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)