Siirry pääsisältöön

Nimilappu

Tältä minä näytän huomenna Leimailutaivaassa ;) *** This is my tag at the tomorrow's fair ;)

Kommentit

Maisku sanoi…
Hauskaa Leimailutaivasta!!
Ois niin ihana osallistua johonkin tuollaiseen isoon askarteutapahtumaan, mutta kaikki tuommonen on ihan liian kaukana.Ens viikon aikana saa nähdä mistä kaikesta sitä on jäänyt paitsi, blogeissa kun on kaikkia ihania ostoksia ja muuta:):)
Maaret sanoi…
Toivottavasti nähdään huomenna :)
Anonyymi sanoi…
Voi kuinka kiva kun meet tollaseen mukavaan tapahtumaan.!Kiva nimi kyltti=)
Minä en ole vielä nimilappua tehnyt ja saas nähdä ehdinkö tekemäänkään. Sinun nimilappusi on todella kiva, nuo kirjaimet ovat mainiot.
Eleonora sanoi…
Oli tosiaan kiva nähdä! Ehdittiin muutaman kerran siinä vähän juttelemaankin:)
Kiva kun kommentoit blogiini, nimittäin eilen jo mietin oliko tämä blogisi vuodatuksen vai blogspotin puolella:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)