Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #28


Kolmea kuviopaperia P*skarteluhaasteen mukaan. *** Three patterned papers for P*skarteluhaaste.

Kommentit

Ansku sanoi…
Voi kun makee kortti.Tuo kuva on oikein kiva.Hienosti olet koonnut taustan noista eri papereista.Koristekin on tosi hauska.
Hilkka sanoi…
Tämä on aivan ihana. Leimakuva tosi herkullinen:))
Minä lähden nyt paikalliseen harrastajateatterin ensi-iltaan:)
Pauliina sanoi…
Ihana kortti, hauska leimakuva ja upeasti väritelty! Hauskasti tehty pohja ja tuo koriste on myös tosi kiva!!
jaana m sanoi…
Onpas hauska kortti! Ihanan suloinen tuo leimakuva!
Kirsi sanoi…
Voiko tässä muuta kuin huokailla? Tää on ihan ylisuloinen. Tuo leimakuva on mielettömän söpö ja todella taitavasti olet käyttänyt kolmea eri paperia. Värit kortissasi ovat kanssa ihanan herkulliset. Tämä on vaan mieletön piristysruiske!
kirsin kortit sanoi…
Miten suloinen:) Tosi hellyttävä toi leimakuva ja kauniit värit olet valinnut!
Paulette sanoi…
Kaunis kortti! Söpöinen leimakuva ja upeasti väritetty...
Katjuska sanoi…
Mielettömän upeasti väritetty leimakuva, joka on muutenkin tosi ihana :)
Kiva tausta ja upeat värit!
Carola sanoi…
Waude! Makee kortti, upeasti väritetty suloista suloisempi kuva ja IHANA tuo kukka :) Tykkään kovasti korttisi upeasta kokonaisuudesta :)
Pitsihame sanoi…
Ystävykset voivat tosiaan olla noinkin erilaisia ja eri kokoisia :)
Hauska kortti ja tosi kauniit värit.
theneon sanoi…
This is so cute -- your paper piecing is beautiful.
Viipula sanoi…
Söpö leimakuva, joka on väritetty upeasti!
Maiju sanoi…
Kauniisti väritetty leimakuva ja kivat sävyt tässä kortissasi!
Piitu sanoi…
Upea kortti!
Ihana kuva, hienosti väritetty =)!
Kaisa sanoi…
Hauska ja piristävä kortti!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä