Siirry pääsisältöön

Tunnustus :)


Tämä, jos mikä on kiva tapa aloittaa ihana viikko :) Aamulla oli pakkasta vain viisi astetta, aurinko paistaa ja lauantaina on Leimailutaivas, Jee ;) Ja kaiken tämän ihanuuden jälkeen blogissani odotti tämä tunnustus Viipulalta... Kivaa :D Kiitos Viipula!!!

This is THE right way to start a week, I think :) It was -5 degrees, sun is shining and there is Leimailutaivas , Yeah :) And top of all these wonderfulness in my blog was this award from Viipula... Nice :D Thank you Viipula!!!

Haluan ojentaa tämän kaikille inspiroiville blogeille, joita käyn aina ihailemassa (vaikken aina jätäkään jälkeä :) ja jotka vierailevat täällä. Osa näistä blogeista löytyy blogilistaltanikin. *** I like to give this award to all blogs where I visit every day (allthough I don't always leave a mark of it :) and who visit here. Part of these blogs you can find from my bloglist.

Edit: Marikakin ilahdutti minua tällä :) Kiitos!!

Edit: Niina yllätti minut tällä just kun tultiin pitkältä ja antoisalta Leimailutaivaan reissulta ;) Ihanaa :) Kiitos!!!

Edit: Onko kivempaa tapaa aloittaa viikkoa :) Toukoleeni muisti minua tällä tänään :) Kiitos!!!

Kommentit

Nimetön sanoi…
Kiva tunnustus.Onneksi olkoon!
Ja kiitos!:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)