Siirry pääsisältöön

Pääsitte yllättämään :)

Kortteilutauon (lue: pikaisia kortteja vain kerinnyt tekemään:) aikana minulle on tullut tällaisia ilontuojia :)

Iloa minulle ovat tuottaneet nämä taitavat ja ihanat blogisiskot: Viipula, Katukettu, Niina, Marge, Carola, Paulette, Sande, PäiviR sekä Jaana ja nyt myös Minni

Kiitos kovasti teille, jotka olette minua muistaneet!!

Muut touhut pitävät minut kiireisenä vielä jonkin aikaa, mutta muistattehan, että hyvää kannattaa aina odottaa ;) winkwink :D


Kommentit

Maaret sanoi…
Susa. Eipäs ole mulla ollut mitään tekemistä tämän viikkoisen haasteen kanssa, olen samalla viivalla osallistujienkin kanssa:) Ihan sattumaa oli, että lempparivärejäni tällä kertaa pyydettiin :):):) Sä olet ihan "mahdoton". Kortteja odotellessa, hyvää päivän jatkoa, täällä etelässä pidetään sadetta.....
Paulette sanoi…
Susa, kiitos kauniista sanoistasi blogissani! Ihanaa, nyt mulla vihdoin on sisko (blogisisko), biologista siskoa kun ei ole ilmestynyt, vaikka aina olen sitä toivonut... Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)