Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #30


P*skarteluhaasteen bingorivini on: nauha, punainen, ressaus :) *** My bingo line in P*skarteluhaaste is ribbon, red and distressing :)

Reunat kuviopaperista on ressattu, väri onkin aika selvä ;) ja nauhan virkaa toimittaa tuon rusetin materiaali *** I distressed edges of petterned paper, red colour is obvious ;) and the bow is my ribbon

Kommentit

Marge sanoi…
Vautsi, onpas tosi upea kokonaisuus! Tää nyt vaan on niin upea ettei voi muuta kuin haukkoa henkeä=)
Tuija sanoi…
Todella upea kortti ja kivasti laitettu tuo paljon onnea.
Pikku Silppu sanoi…
Voi, ei vieläkään pienen hauvavauvan kuvaa :). Vähän kiinnostaisi nähdä minkälainen karvapallo siellä pyörii :). Tai ehkä parempi että en näkisi ettei iske koirakuume...
Maaret sanoi…
Todella ihastuttava kortti :) Nätisti olet leimakuvan väritellyt ja kirjainten asettelu on magee!
Pitsihame sanoi…
Kiinnitin ensin huomion kirjaimiin, ovat veikeästi aseteltu. Koko kortti on kiinnostavan ja ihastuttavan näköinen :)
SannaS sanoi…
Ihana kortti!! Tosi mageet kirjaimet "vinksin vonksin"!! =)
Katukettu sanoi…
Ihana! Ihanat kirjaimet =)
Piitu sanoi…
Aivan mielettömän upea kortti! Ihanat väritykset ja hauskat kirjaimet =)!
Niina sanoi…
Ihanainen kortti. Kivat koristeet ja erisyisen hauskat on nuo kirjaimet.
Sande sanoi…
Ihanasti väritetty kuva!!! Kivat nuo kirjaimet ja kaunis kortti kokonaisuudessaan!
Hilkka sanoi…
Ihana kokonaisuus ja somat värit, rusetti nuppuineen:))Tekstin asettelu ihan yliveto, upeaa:))
Kaunis ja ja jotenkin samalla lutunen. Kivasti olet saanut isot kirjaimet pieneen tilaan :) Teksti ja koukerot samassa paketissa. Tykkään!
Kirsi sanoi…
Ihana, tässä on kaikki niin suloista. Kauniisti väritetty kuva, ihania papereita, tosi kivasti asetellut kirjaimet ja tuo rusetti ja kukat kruunaa koko komeuden =)

Kiitos taas ihanasta kommentistasi blogissani!
Paulette sanoi…
Mielettömän hauska kortti! Ihanat nuo kirjaimet ja kauniisti väritetty leimakuva...
Västäräkki sanoi…
Upeasti väritetty kuva ja todella kaunis kokonaisuus, kaikki rimmaa hienosti yhteen.
PäiviR sanoi…
Wau, tämä on kyllä UPEA. Samalla kertaa niin hellyyttävä ja tyylikäs. Tekstin asettelu aika rohkeasti suunniteltu ja mainiosti toteutettu.
Viipula sanoi…
Ihastuttava kortti, kaunis paketti..oikeastaan täyden kympin paketti=O)
Piccolissima sanoi…
Suloista!! :) Kauniisti väritetty kuva ja mä tykkään paljon noista ruusuista rusetteineen!! ♥
Upea kokonaisuus! Koostuu monista ihanista osista kuten tekstit + kukat ym...
Villakeiju sanoi…
Ihana kortti kertakaikkiaan =)
-maiju- sanoi…
Erittäin kiva. Hauskasti nuo kirjaimet ja muutenkin aivan ihastuttava, tykkään satasella!
anna sanoi…
voi miten nätti kortti <3 ja minutkin ihastutti nuo vinksallaan olevat kirjaimet.. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä