Siirry pääsisältöön

WOJC - Coffee and cream


Kortti on Whiff of Joy haasteeseen *** Card for Whiff of Joy Challenges

Taustapaperin sudin, vesisäiliöpensselillä ja distress inkin tea dyellä, villiksi ruohikoksi. "Vetskari" on pelkkä vedin, muistaakseni anopilta saatu ;) Tein v:n muotoisen viillon vetskaria varten, kahteen päällimmäiseen kartonkiin, joiden väliin ujutin tuon vetimen. Kartonkien reunat peitin ruskeilla kaistaleilla. Myös vedin on väritetty korttiin sopivammaksi, ääriviivatarran väritystusseilla.*** I made background paper's wild grass with distress ink tea dye and vessel brush. "Zipper" is just its pulling device, I think that my mother-in-law gave it to me ;) I made V shaped cut through two layers of card stock for zipper. Edges of topmost card stock I put some strips of brown card stock. I coloured the zipper with peel-off-markers to fit better to this card.

Kommentit

Kirsi sanoi…
Siis eihän tää kortti voi olla edes todellinen!!! Tää on kyllä upein kortti minkä olen tällä viikolla nähnyt missään!!! Ihan vain jo tuo vetoketju juttu tekee tästä aivan mielettömän. Onko tuo vetoketju mistä??? Ihan mieletön, tässä on kyllä kaikki niin kohdallaan kun olla ja voi! WAU!!! =D
Jenni sanoi…
Voi vitsi! Aivan upea! Kirsin tavoin ihailen tuota vetskarijuttua, ja pähkäilen miten oot sen toteuttanut.. Sä olet kyllä supertaitava! :)
Paulette sanoi…
Onpas veikeä kortti! Ihana toteutus ja paljon upeita yksityiskohtia. Itsekin olen joskus miettynyt vetoketjun soveltamista kortteihin...
Katukettu sanoi…
Siis tää ei oo todellista!!! Mie oon rakastunut! Siis Ä L Y T T Ö M Ä N UPEA KORTTI!!!! Kerro meille uteliaille, et miten toteutit kortin. Ihana tuo vetoketju-juttu ja taustapaperi ja napit ja kaikki!
Tiituli sanoi…
Aivan upea kortti! Kuten muutkin ovat hehkuttaneet, niin tuo vetskari on aivan mahtava!!! Muutenkin toki koko kortti on hieno ja taustapaprukin on ihanaa. Ja nuo kirjaimet on myös kivat! Todella ihana kokonaisuus!
Niia sanoi…
Voi että on ihana kortti. Tuo vetoketju on mahtava idea =)
kirsin kortit sanoi…
Yhdyn edellisiin mielipiteisiin ja olen todellakin vähintään yhtä halukas tietämään tosta vetoketjusta:)
Sande sanoi…
Onpas hausta kortti! Ihana apina kauniisti väritetty ja yksityiskohdat kortissasi todella hienoja!
Maaret sanoi…
Parasta A-ryhmää oleva kortti, JEEEE!
Minnamanna sanoi…
Upea, loistava, mahtava...
mikään sana ei kyllä riitä kuvaamaan tätä korttia!!
Oot kyllä mielettömän taitava :)
Yhdyn edellisiin hehkutuksiin myös vetskarijutun osalta :)
theneon sanoi…
Now I know what to do with all those zippers I have in my sewing box (I used to hate to put zippers in clothes) -- what you have done with this card is so so cute. Your background paper is awesome too!
Toukoleeni sanoi…
Voi ihanuus,sä se vaan osaat yllättää kerta toisensa jälkeen!!!
Hilkka sanoi…
WAU!!!!! Siis kaikkihan on jo edellisissä kerrottu:) MAHTAVA kortti ja ihana apina:)Mulla olis muovikassillinen vanhoja vetoketjuja!!!
Tämä on valloittava! Ihastuin heti ja vielä enemmän kun huomasin tuon hauskan vetoketjun. Nuo scrabble-kirjaimetkin ovat mainiot.
Victoria sanoi…
Wow Susa this is fab! Love the zipper idea and how you've created the grass background! Thanks for joining us at WOJ this week!
Hugs, Vicky ~x~
Piccolissima sanoi…
Ei voi muuta ku yhtyä edellisiin! ihan mieletön kortti kaikinpuolin!! Ja niin hauska! :D upeita ideoita ja väritkin on tosi kauniit! =) Täydellistä!
Jeenni sanoi…
Toden totta UPEA kortti!!! Kuva on ihanan veikeä ja NIIN kauniisti väritetty. Tykkään myös kovasti tekemästäsi taustasta ja muista koristeluista. Tää on ihan täydellinen!
jaana m. sanoi…
Kerrassaan upea kortti! Mahtava tuo vetoketju:)Muutkin koristeet ja kuva tosi kivoja!
Armiida sanoi…
Samaa sanon kuin kaikki toiset ovat jo sanoneetkin, superhieno kortti!
Se jäi asskarruttamaan, että onko ääriviiatarrojen värittämiseen omat tussinsa? Oiskin kiva saada niitä ervärisiksi. Mistä sellaisia löytää?
Paula sanoi…
Ihana kortti! Tuo vetskari on mahtava idea.
Mervi sanoi…
Wow taas upea idis ja toteutus, hurraa hienoa;-))m
Piitu sanoi…
No niin...ja tuossa edellähän tulikin jo kaikki tärkeimmät =)!
On kyllä mieletön veto! Täys 10!
Eleonora sanoi…
No onpas ihana ja niin todellakin kekseliäs kortti!! Mahtava tuo "heinikko", ihanat napit ja leimakuva. Ja nuo kirjaimet ihan huiput ja sitten vielä päälle tuo vetskari! Siis täysosuma!!
Niina sanoi…
Aivan tosi suloinen kortti. Ihania koristeita. Onko nuo kirjaimet valmiina ostettu, vaiko itse tehty; kivoja?
Mirka sanoi…
Aivan mielettömän upea kortti ja mahtava idea tuo vestkari!!!
Marsku sanoi…
Vautsi! Tämä on kyllä vallan upea luomus!!! Ja mitä kekseliäisyyttä! Siis ihan TÄYS 10!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)