perjantai 5. maaliskuuta 2010

WOJC - Coffee and cream


Kortti on Whiff of Joy haasteeseen *** Card for Whiff of Joy Challenges

Taustapaperin sudin, vesisäiliöpensselillä ja distress inkin tea dyellä, villiksi ruohikoksi. "Vetskari" on pelkkä vedin, muistaakseni anopilta saatu ;) Tein v:n muotoisen viillon vetskaria varten, kahteen päällimmäiseen kartonkiin, joiden väliin ujutin tuon vetimen. Kartonkien reunat peitin ruskeilla kaistaleilla. Myös vedin on väritetty korttiin sopivammaksi, ääriviivatarran väritystusseilla.*** I made background paper's wild grass with distress ink tea dye and vessel brush. "Zipper" is just its pulling device, I think that my mother-in-law gave it to me ;) I made V shaped cut through two layers of card stock for zipper. Edges of topmost card stock I put some strips of brown card stock. I coloured the zipper with peel-off-markers to fit better to this card.

26 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Siis eihän tää kortti voi olla edes todellinen!!! Tää on kyllä upein kortti minkä olen tällä viikolla nähnyt missään!!! Ihan vain jo tuo vetoketju juttu tekee tästä aivan mielettömän. Onko tuo vetoketju mistä??? Ihan mieletön, tässä on kyllä kaikki niin kohdallaan kun olla ja voi! WAU!!! =D

Jenni kirjoitti...

Voi vitsi! Aivan upea! Kirsin tavoin ihailen tuota vetskarijuttua, ja pähkäilen miten oot sen toteuttanut.. Sä olet kyllä supertaitava! :)

Paulette kirjoitti...

Onpas veikeä kortti! Ihana toteutus ja paljon upeita yksityiskohtia. Itsekin olen joskus miettynyt vetoketjun soveltamista kortteihin...

Katukettu kirjoitti...

Siis tää ei oo todellista!!! Mie oon rakastunut! Siis Ä L Y T T Ö M Ä N UPEA KORTTI!!!! Kerro meille uteliaille, et miten toteutit kortin. Ihana tuo vetoketju-juttu ja taustapaperi ja napit ja kaikki!

Tiituli kirjoitti...

Aivan upea kortti! Kuten muutkin ovat hehkuttaneet, niin tuo vetskari on aivan mahtava!!! Muutenkin toki koko kortti on hieno ja taustapaprukin on ihanaa. Ja nuo kirjaimet on myös kivat! Todella ihana kokonaisuus!

Ninskulandia kirjoitti...

Voi että on ihana kortti. Tuo vetoketju on mahtava idea =)

kirsin kortit kirjoitti...

Yhdyn edellisiin mielipiteisiin ja olen todellakin vähintään yhtä halukas tietämään tosta vetoketjusta:)

Sande kirjoitti...

Onpas hausta kortti! Ihana apina kauniisti väritetty ja yksityiskohdat kortissasi todella hienoja!

Maaret kirjoitti...

Parasta A-ryhmää oleva kortti, JEEEE!

Minnamanna kirjoitti...

Upea, loistava, mahtava...
mikään sana ei kyllä riitä kuvaamaan tätä korttia!!
Oot kyllä mielettömän taitava :)
Yhdyn edellisiin hehkutuksiin myös vetskarijutun osalta :)

theneon kirjoitti...

Now I know what to do with all those zippers I have in my sewing box (I used to hate to put zippers in clothes) -- what you have done with this card is so so cute. Your background paper is awesome too!

Toukoleeni kirjoitti...

Voi ihanuus,sä se vaan osaat yllättää kerta toisensa jälkeen!!!

Hilkka kirjoitti...

WAU!!!!! Siis kaikkihan on jo edellisissä kerrottu:) MAHTAVA kortti ja ihana apina:)Mulla olis muovikassillinen vanhoja vetoketjuja!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämä on valloittava! Ihastuin heti ja vielä enemmän kun huomasin tuon hauskan vetoketjun. Nuo scrabble-kirjaimetkin ovat mainiot.

Vicky kirjoitti...

Wow Susa this is fab! Love the zipper idea and how you've created the grass background! Thanks for joining us at WOJ this week!
Hugs, Vicky ~x~

Piccolissima kirjoitti...

Ei voi muuta ku yhtyä edellisiin! ihan mieletön kortti kaikinpuolin!! Ja niin hauska! :D upeita ideoita ja väritkin on tosi kauniit! =) Täydellistä!

Jeenni kirjoitti...

Toden totta UPEA kortti!!! Kuva on ihanan veikeä ja NIIN kauniisti väritetty. Tykkään myös kovasti tekemästäsi taustasta ja muista koristeluista. Tää on ihan täydellinen!

jaana m. kirjoitti...

Kerrassaan upea kortti! Mahtava tuo vetoketju:)Muutkin koristeet ja kuva tosi kivoja!

Armiida kirjoitti...

Samaa sanon kuin kaikki toiset ovat jo sanoneetkin, superhieno kortti!
Se jäi asskarruttamaan, että onko ääriviiatarrojen värittämiseen omat tussinsa? Oiskin kiva saada niitä ervärisiksi. Mistä sellaisia löytää?

Paula kirjoitti...

Ihana kortti! Tuo vetskari on mahtava idea.

Mervi kirjoitti...

Wow taas upea idis ja toteutus, hurraa hienoa;-))m

Piitu kirjoitti...

No niin...ja tuossa edellähän tulikin jo kaikki tärkeimmät =)!
On kyllä mieletön veto! Täys 10!

Eleonora kirjoitti...

No onpas ihana ja niin todellakin kekseliäs kortti!! Mahtava tuo "heinikko", ihanat napit ja leimakuva. Ja nuo kirjaimet ihan huiput ja sitten vielä päälle tuo vetskari! Siis täysosuma!!

Niina kirjoitti...

Aivan tosi suloinen kortti. Ihania koristeita. Onko nuo kirjaimet valmiina ostettu, vaiko itse tehty; kivoja?

Sassa http://anniemilia.vuodatus.net kirjoitti...

Aivan mielettömän upea kortti ja mahtava idea tuo vestkari!!!

Marsku kirjoitti...

Vautsi! Tämä on kyllä vallan upea luomus!!! Ja mitä kekseliäisyyttä! Siis ihan TÄYS 10!