Siirry pääsisältöön

Keijukainen :)


Tämä keijukainen on uudesta Magnolian klubipaketista, oih, kun oon lovena niihin :) *** This Fairy is from Magnolia club kit, oh, I just love them :)

Ja bai tö vei, näitä postauksia ei nyt sitten varmaan oikeesti tuu monia tulevaisuudessa... Mieheni kone ei ole ollenkaan yhteistyökykyinen ;)

Kommentit

Voi miten söpö! Ihana tuo pitsireunus ja kimalteleva perhonen.
Katukettu sanoi…
Voi miten suloinen kortti! Söpö keijukainen! Aivan ihana on tuo pitsireunus ja innolla odotan muitakin korttejasi, että pääsen näkemään Magnolian muutkin uutuudet =)
Kirsi sanoi…
Suloinen keijukortti> ihana pitsireunus :) ja perhonen.
Onpa ihana kortti! Leimakuvat on kyllä ihania :) Mulla kans ollut kiire, että nen ole ehtinyt paljon käydä katsomessa muiden kortteja. Sulla oli monta ihanaa korttia taas täällä:)
Paulette sanoi…
Kaunis kortti! Ihanaa pitsiä ja kimalletta...
Marge sanoi…
Voi kuin söde kortti=) Toivottavasti saat koneen pian rulettamaan:)
Sande sanoi…
Ihana ihana ja ihana!
Maaret sanoi…
On kyllä söötti kortti :)
Niina sanoi…
Suloinen kortti. Ihana tuo pitsi tuossa takana.
Anonyymi sanoi…
Suloinen!:))
Minni sanoi…
Ihana keijukainen :) Tiedän miltä tietoliikenne ongelmat tuntuvat. Edelleenkään kotona ei nettiyhteyttä... Onneksi se ei kuitenkaan haittaa korttien tekemistä
PäiviR sanoi…
Wautsit!!! Näyttääpä hyvältä nuo leimasimet tässä. Ihanasti aseteltu pitsi, sopii mainiosti tämän kortin tunnelmaan.
Toivottavasti koneesi palailee pian "hoidosta".
Unknown sanoi…
ai, tää oli eka niistä leimoista?

etkö oo muta värittäny vielä?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)