Siirry pääsisältöön

Keijukaistyttönen :)


Neiti on väritetty inktenseillä, vaihteeksi... Värittäessä huomasin miksi en ole pitkään aikaan näillä väritellyt. Ei sillä, että se olisi ollut ikävää, vaan olen jo niiiiin tottunut noihin musteisiin, että opettelukshan se meni näiden kynien kanssa ;) *** This girl is coloured with inktenses, for a change. When I coloured it I realized why I haven't used inktenses for so long time. I don't mean that it was boring but it was so difficult that I had to learn it again, I'm soooooo accustomed with distress inks ;)

Siivissä on glossyä (siis sitähän on varmasti jokaisessa mun kortissa ;) ja kimalletta *** On her wings there is some glossy (I think that I use it in all my card ;) and glitter

Kommentit

Katukettu sanoi…
Mahtava kortti!!!!
Tuo leimakuva on ylisöpö! Tää kortti on niiiin täydellinen!
Miun silmin katsoen, väritys on täydellistä!!!
Ansku sanoi…
Todella kaunis ja niin ihanissa väreissä toteutettu kortti!Upeaa kimallustakin juuri sopivasti mukana.Tykkään:)
Paulette sanoi…
Kaunis väritys ja upea kokonaisuus!
Unknown sanoi…
en minäkää ossoo värittää inktenseillä, pitäiskö meiän joskus pitää ihan vaan onktenseväritysilta?

ostin muuten uuden stumpin lauantaina, jos vaikka öljyn kans tuhrais joskus...


ja haha, tänäänki meinasin värittää promarkereilla mutta jostain kumman syystä ryssin ne väritykset ja eikun kaivamaan uudelleen leima ja musteet esille... vesiväreillä taisin onnistua.

On muutes aikas ihana se piikkilanka!
Nimetön sanoi…
Suuremmoisen söötti kortti!:)
Merkkari sanoi…
Upeasti väritetty ihana leimakuva :) Suloinen korttikin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)