Siirry pääsisältöön

Tekniikkakymppi - Masking


Pam!

Tämä on lähtölaukaus Tekniikkakympille, kortteilumaratoonille :) Tekniikkakymppi "juostaan" Koukussa kortteihin-sivustolla ja maalissa mahdollisuus voittaa UPEA palkinto :) 

*** 

Bang!

This is a start shot to Tekniikkakymppi, card making marathon :) This event takes place in Koukussa kortteihin- site and there is chance to win FAB price at the finish line :)

Kommentit

Kirsi sanoi…
Ihanan raikas kokonaisuus! =)
Anonyymi sanoi…
Kauniita kortteja jälleen täällä=)
Katjuska sanoi…
Kaunis ja herkkä!
Kiti sanoi…
Perhoset ovat kesän herkin ja suloisin juttu. Tänävuonna ne ovat puhutelleet mua jotenkin ihan erityisesti (miksi ???) Tämä kortti on täysi perhosista ja kukista kivoilla väreillä ja hauskalla tekniikalla tykkään kovasti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: