Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin haaste #6

Koukussa kortteihin haasteessa on Bissen vuoro päättää aihe: Vintagea cd-levyllä *** In Koukusa kortteihiin challenge is Bisse's turn to decide the theme: Vintage with cd

Mulla sattui tuon cd-levyn kanssa hassusti: hioin pintaa hiomapaperilla ja laitoin taakse teipit... Katsoin hiottua pintaa ja huomasin, että siinä oli jotain outoa. Heijastava kalvo rupesi lähtemään irti, niinpä minä rapsutin sen kokonaan irti. Ja kuin tilauksesta siitä tuli minulle mieleisempi käyttää :) *** I had a little problem with my cd: I sanded the cd with sandpaper and I put tapes behind it... I looked sanded surface and I noticed something odd. Mirror film started to peel off so I scratched it off completely. Then I liked to use it more than before, how convenient :)

Kommentit

Katukettu sanoi…
Upea kortti!!! Ihania kukkia!!
Kirsi sanoi…
Oih, mikä sininen hetki juhannus ruusujen tuoksuessa :) kaunis ja tunnelmallinen kortti.
Loreal Blondi sanoi…
Hieno kokonaisuus! ...ja vielä lempivärissäni :)
CD-levyt ovat yllättävän painavia joten olisikin kiva saada niistä vain tuo 'filmi'. Pitääpä rapsutella.
MillaVaan sanoi…
Vautsivau miten upee <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)