Siirry pääsisältöön

Joulukortteja helteellä.... huh huh :DTämä neiti on saanut seurakseen yksinkertaiset koristukset *** This girl has simple embellishments with her

kuva/image Magnolia/VersaFine Onyx black/Distress ink/Spellbinders
paperi/paper MemoryBox Spiceberry
verkkonauha/ribbon
joulukuusihaaraniitit/christmas tree brads
ääriviivatarra: teksti ja kulmakoristeet/peel offs: text and corners
kartonki/cardstock Lidl

Kommentit

Paulette sanoi…
Ihastuttavia joulukortteja olet tehnyt, kuten aina sun kortit ovat! Minä en vielä jaksanut virittäytyä vielä joulusesonkia varten. Kiitos eilisestä juttutuokiosta!
Katukettu sanoi…
Suloinen kortti! Alkaa kohta tulla itelle paineita joulukorteista kun joka toisessa blogissa alkaa postaukset olla jouluisia =)
Milla sanoi…
Yksinkertaisen tyylikäs kortti ja kauniit ei-perinteiset värit - ihana! Pitäisikin aloittaa joulukorttien teko... Josko tänä vuonna ei iskisi "joulupaniikkia"! ;)
Aivan ihana! Tykkään erityisesti noista ääriviivatarrakoristeista.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)