Siirry pääsisältöön

LOTV hääkortti


Tämä kortti olikin vaikea kuvata kivasti, kun tuli vähän innostuttua koristeen kanssa ;) *** It was soooo hard to take a nice pic from this card, because I little bit became inspired with decoration on my card ;)

Kommentit

Katukettu sanoi…
Ihanuuksien ihanuus!!! =)
Aivan älyttömän upea!!!
Sande sanoi…
Hieno tausta ja upea kortti!
Ansku sanoi…
Ihastuttava hääkortti!Tuo leima on aivan hurmaavan suloinen.Itselläkin on muutama sitä ystävältä leimattuna,mutten ole vielä kortiksi asti saanut.Ajattelin,et on vaikea väritettävä.Mut sinä olet kyllä siinä onnistunut ensiluokkaisesti:)
Rymyrinsessa sanoi…
Ihanasti väritetty ja kimalteet kohdillaan =). Koristekin loistavasti oivallettu.
Mervi sanoi…
Upeasti väritetty ja tausta kiva myös, oli pakko kurkata vaikka lataus kestää iäisyyden (mökillä)- työstin näitä muutaman viime viikolla itsekin. Ihana pohjapaperi myös;-))M
Maaret sanoi…
Oikein nami hääkortti ja mikä kukkanen:) WAUDE!
Mari sanoi…
Aivan ihana!
Kukkakin sopii aiheeseen loistavasti
3miestä ja Sari sanoi…
Ihana!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)