Siirry pääsisältöön

Ruokaohjekirjan kannet - tuunatut


Tämä lähti edellisen kortin mukana enolle ja hänen tuoreelle vaimolleen :) Kannen sisäpuolella tasku "irto"-ohjeille, jotka odottavat kirjaan kiinnittämistä. Kannen kuvan väritykset on distress inkeillä ja kirjaimet sizzixin stanssilla tehdyt. *** We send this recipe book to my uncle and his newly wedded wife :) Inside the cover of the book there is pocket where them can put recipes before they glue them. Stamped images are coloured with distress inks and letters die cutted with sizzix dies.Kommentit

Aivan ihana idea ja upea toteutus. Omat lempireseptini odottavat liimausta samassa laatikossa kokeilemattomien reseptien kanssa - täytyypä pikimmiten lisätä tuo tasku reseptikansiooni ja tietysti koristella koko kansio. Ihana saada näin mahtava inspiraatio heti aamun blogikierroksen alkajaisiksi.
3miestä ja Sari sanoi…
Todelle ihana. Iloinen ja silti niin makoisan oloinen :)
Katukettu sanoi…
Todella ihana!!! Nuo magnolian leimakuvat käy tosi, tosi upeasti tuohon kanteen =)
Ritva sanoi…
Onpa upea lahja - kivat leimat ja tekstit täydentävät mainiosti - kiva ajatus myös tuo irto-ohjeille erillinen tasku, eivät ajelehdi sitten missä sattuu!
Pitsihame sanoi…
Suurenmoinen idea ja loistava toteutus!!!
Paulette sanoi…
Tajuttoman upeat kannet! Tällainen on varmasti mukava lahja saada...
Jeenni sanoi…
Voi WAU!!! Siis mahtava toteutus!!!
(Ja aivan ihastuttavia korttejakin olet tehnyt!!!)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)