Siirry pääsisältöön

Vihkonen - Näin tein sen


Taustapahvi on kooltaan 7,5cm x 11cm ja kansi on mitoiltaan 7,5cm x 5,5tuumaa (mittasin scorpalia varten muka tuumissa pituuden, mutta... eipä ois kyllä tarvinnu ku käytin taustaa mittana :) *** Background cardstock is 7,5cm x 11cm and brown one is 7,5cm x 5,5 inches (I measured it for scorpal, but.... I didn't use that to scor it. I used background to scor cover cardstock)


Nuuttausten välillä on neljäsosa tuumaa *** Between scors there are 1/4 inches


Laitoin teippiä kuvan osoittamalla tavalla ja seuraavassa kuvassa näkyy kuinka se on kiinnitetty taustaan. *** I put tape like you can see from the pic and next one shows how its taped on the background


Reijän tein papereiden reijän mukaan oikeaan kohtaan *** I punched hole to right position with papers's help


Työnsin haaraniitin reijästä sisään, jotta sisälehdet on vaihdettavissa/lisättävissä *** I put brad in the hole, so you can put more papers in or replace them


Tältä vihkonen sitten näyttää valmiina *** Finished notebook
Kommentit

theneon sanoi…
what a great project! Thanks for sharing the idea.
Katukettu sanoi…
Voi miten kiva, kun laitoit ohjeen vihkosen teosta! Eilen mietinkin, että mitenhän sie oot ne tehny! =)
Kirsi sanoi…
Kiva opastus nätille vihkoselle :)
Kirsi sanoi…
Ihana ohje ja mielettömän hyvä idea =) Kauniita nuo tekemäsi vihkoset!
Pirkkis sanoi…
Mahtava! Tuota on varmaan kokeiltava itsekin. Kiitosta vaan ohjeesta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)