Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin DT-kortti


Korttini on Koukussa kortteihin haasteeseen, jossa aiheena on vaaleanpunainen ja ruskea. Pohja on aaltokartonkia, jonka päällä vaaleanpunaista vellumia. Kukkapaperi on kiinnitetty kartongille ja niiden reunus on ressattu. Kukka on leikattu timpan stansseilla, aaltokartongista, tyllistä ja vakosametista. Kuvassa sitten huomasin, että kukka on epäkesko, jonka olen korjannut, mutta en uudelleen kuvannut. *** This is my card to Koukussa kortteihin challenge, theme is pink and brown. Base is the same stuff that the flower's lowest layer ;), there is pink vellum on it. Flower paper is on the cardstock and I distressed edges. The flower is die cutted with Tim Holtz's dies from material which name I do not know in english, tulle and cordyroy. I didn't notice until the pic that my flower is .... I fixxed that, but I didn't take new pic of the card. 


Kommentit

Ihana kortti! Upeasti olet yhdistänyt erilaisia tekstuureja näihin herkkuväreihin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)