Siirry pääsisältöön

Leimailutaivaan haaste #3


Korttini on tehty Leimailutaivaan haasteen sanalliseen osioon. Sain tänään Pauletelta nämä kukkaleimasimet, jotka heti oli tietenkin testattava ;) Ja postipoika kiikutti myös yllärin: valkeat ja mustat pilkut on tehty sillä... SannaS oli minulle lähettänyt nuo ihanuudet, enamel accentit, oih, ihania ovat :)!*** This card is to Leimailutaivas challenge's verbal challenge. I got today these flower stamps from Paulette, so I had to test them right away ;) And postman brang to me surprise mail: I made these white and black dots with it... SannaS send those wonderfulness to me, enamel accents, ooh, I'm in love ;)!

Text: Stempelkeller, Germany

Kommentit

SannaS sanoi…
WWWWAAAUUU!!!!!! =)
Katjuska sanoi…
Upeasti erilainen.
niin tyylikäs :)
Upea! Itsekin hieman katselin sillä silmällä noita emalijuttuja, mutten kuitenkaan vielä ostanut... Ihana tuo punchinella taustakin.
3miestä ja Sari sanoi…
Upea kortti!! Aivan ihanat sormukset!!!
Mervi sanoi…
Upea kortti- vahva teksti, hienoa!
Kiitos että osallistuit LT-haasteeseen;-))Mervi
Hilkka sanoi…
Tämähän on kerrassaan upea:)))
meiju151 sanoi…
Vau, ihana kortti!
Taava sanoi…
tyylikäs!! Kiva, kun osallistuit.
Eleonora sanoi…
Aivan ihanan tyylikkään kaunis! Ja just minun lempparivärejä:)
Viipula sanoi…
Mielettömän upea kortti ja tyylikäs, wau!
Pitsihame sanoi…
Ihanan erilainen ja vimpan päälle tyylikäs :)
Apris sanoi…
Upea ja todella tyylikäs kortti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)