Siirry pääsisältöön

Rippikortti Magnolian ristillä


Tein rippikortin pojalle, jossa väritykset distresseillä ja ristiin laitoin vielä kraklelakkaa ja sielä täällä olevat pisteet ovat liquid pearlsia. *** I did the confirmation card to a boy. Colourings are distres ink's and on the cross there is crackle accent, liquid pearl drops here and there.


Kommentit

Lumituulia sanoi…
Kaunis kortti, jossa hienosti väritetty leimakuva. Nuo pisteet ovat kivat piristeet.
Maaret sanoi…
Tyylikäs kortti! Sä olen osannut kivasti hyödyntää crackle accent`sia , mulla se purkki vaan avaamattomana odottaa käyttöön pääsemistä.....jospa joku päivä :)
Tämä on aivan ihana. Todella kaunis vihreän sävy ja kiva nähdä noita "nestehelmiä" koristeena, kun olenkin miettinyt millaista jälkeä ne tekevät.
Minni sanoi…
Moikka Susa!
Taas sinä sen teit :) oikein hieno ja tyylikäs kortti. Tykkään valitsemistasi väreistä tosi paljon. Tuo lakka tekee vielä hyvän säväyksen korttiin.
Kirsty Vittetoe sanoi…
Nice on here Susa, thanks for stopping by my blog to say hello!
Katukettu sanoi…
Upea kortti! Todella tyylikäs!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)