Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin DT-kortti


Koukussa kortteihin haasteessa on tällä kertaa aiheena itsetehdyt kukat, mielellään kerrotut. Minä tein kukkani korttiin Financial Timesista, sen värin vuoksi, ja timpan stansseilla stanssaten sekä kimalleliimaa hieman mausteena :) Enkeli on siistokuva. *** Theme at the Koukussa Kortteihin challenge is DIY-flowers, do willingly to it more than one layer. I made my flowers from Financial Times, because of its colour, and I die cut it with Tim Holzt's dies and I put some glitter glue on it :) The angel is transfer.

Kommentit

Eleonora sanoi…
Voi miten herkän kauniit nuo kukat ovatkaan!!!
Pitsihame sanoi…
Upea kokonaisuus ja nuo kukkaset sen tekevät!!!
Ihanan vintagehenkinen kokonaisuus.
Hilkka sanoi…
Oih Susa ...ihania kukkasia ja muutenkin tosi upea kortti:))
Piitu sanoi…
Kaunis! Ihanat värit!
Katukettu sanoi…
Todella kaunis!
Kukat on upeita!!!
Milla sanoi…
Kaunis kortti! Ihana vintage-fiilis! Ja kerrankin hyvin käytetty Financial Times.. ;D
meiju151 sanoi…
Hieno kortti. Kaunis kokonaisuus.
paula sanoi…
Aivan ihanat kukat!!
Kirsi sanoi…
Vau miten runsas kortti. Kaunis kuin mikä!
Kirsi sanoi…
Moikka susa vielä mulla on blogissa sulle tunnustus :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)