Siirry pääsisältöön

Inspiroiduin... ;)


Minä tykästyin todenteolla noihin uusiin Magnolioihin, tähän maskasin kaksi uutuutta yhteen. Tekstin sain suoraan kun tein sen omatekoisella stamp-a-majicilla ;) Kuva vekottimestani alla... Ohjeet siihen löysin YouTubesta, mutta enpä enää niitä löytänytkään. *** I just looooove these new Magnolias, for this I combined two new ones by masking. I put the text on my image with my new toy ;) Pic from it below... Instructions to make it I got from YouTube, but I didn't find it again to put it here.


Kommentit

Merkkari sanoi…
Hmm piti oikein hetken ihmetellä tätä 'laitetta'... :) Upea kortti jälleen. Väritystä ihailen taas kerran.
Kirsi sanoi…
Oi että miten hyvän idean olet keksinyt, taidanpa sillon tällön lainata meidän neitin Dubloja :) Ihanan kortin olet myös tehnyt!
Riina sanoi…
Upea kortti!

Kiitos vinkistä. Pitääpä varmaan itsekin poiketa kaivelemassa varaston perältä muutama lego.
maiju sanoi…
Kaunis, tasapainoinen lopputulos. Paperin sävyt natsaa kympillä kuvaasi.
Katukettu sanoi…
Miun mielestä ois oikein kieltää laissa näin IHANAT joulukortit!!! :D Tää on siis niiiiin mahtavan näköinen, että mie oon ihan sanaton!!!!!
Tämä on aivan mielettömän ihana. Todella kaunis.
Hilkka sanoi…
Voi että...tää on aivan mahtava:))Voi ei mun legot ovat lapsenlapsilla...matkaa 80km..pitää seuraavalla kerralla muistaa ja ottaa muutama mukaan...antaiskohan ne?
tosi upee kokonaisuus! ihastuttava väritys ja paperi!
Jeenni sanoi…
Voi kitti, miten mahtavia joulukortteja olet askarrellut!!!! Tämä ja tuo olkipukki vei mun sydämeni!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)