Siirry pääsisältöön

Joulupukkeja - HO HO HO :)


Artin joulupukki pääsi tällaiseen amerikkalaistyyliseen ho-ho-ho korttiin. Pukeissa on glossya ja luonnollisesti hieman myös kimalleliimaa ;). Kirjaimissa on kaksikerrosta glossya, niin niistä tuli muhkeat. Tausta on tehty Tapestryn pienillä lumihiutale leimoilla, barn doorilla leimaten. *** This Art Impression's Santa got in this American style ho-ho-ho card. On the Santa's there is some glossy and glitterglue on them. On letters there's glossy too, two layers. Background I made with Tapestry's small snowflake stamps and barn door. 

Kommentit

Apris sanoi…
Tosi kiva ja hauska toteutus tässä kortissa. Tausta on kaunis.
Mervi sanoi…
Todella hauska ja oikein sopiva ho ho -kortti;-))m
Katukettu sanoi…
Vitsi miten kiva sommittelu!!!!
Tykkään kortista tosi paljon!!!
Merkkari sanoi…
Kaunis kortti ja voi miten kaunis tausta! Upeasti olet hyödyntänyt O- kirjaimet!!!!
Kirsi sanoi…
Hauska idea ja ihana toteutus. Ihana tuo tausta... =)
Kirsi sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
paula sanoi…
Ihana oivallus sijoittaa pukit oon sisälle. Kortti on tosi kiva ja raikas.
voi tämä on manio kortti! tykkään kortin selkeydestä ja noista pukeista nois o kirjaimissa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)