Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #60


P*skiksessa tällä viikolla poikkeuksellisesti luonnos, jonka mukaan tein korttini :) *** At the P*skarteluhaaste there is sketch, I made this based on it :)

Kukissa on glimmer mistiä ja Tapestryn hiutaleella leimattuja kuvia *** On the flowers there is glimmer mist and Tapestry's snowflakes

Kommentit

Paulette sanoi…
Mielettömän upea kortti!
Katukettu sanoi…
Mahtava!!!!! Tilda näytää niin söpöltä kortissa! Ihanasti oot leimaillu lumihiutaleita noihin kukkiin, tosi kivasti käy!
Kauniisti väritetty leimakuva ja ihanat nuo koristellut kukat!
Merja sanoi…
Tosi kaunis kortti ja loistavasti väritetty!
MinnaK. sanoi…
Todella kaunis kortti ja upeasti väritetty kuva :))
Tuija sanoi…
Todella upeasti väritetty ja toteutus hieno. Kivat nuo lumihiutaleet kukissa.
Hilkka sanoi…
Edellähän onkin jo kaikki sanottu:)) Minusta myöskin Tildan varjostukset aivan mahtavat kans:)))
Apris sanoi…
Kaunis kortti. Kivat värit ja kauniisti väritetty leimakuva.
Kirsi sanoi…
Mielettömän kauniisti väritetty leimakuva! Ihailin sitä pitkään... =) Huoh... Ja tosi kivasti olet nuo kukat tehnyt, toi lumihiutale sopii mainiosti noihin!
meiju151 sanoi…
WAUDE, tosi nätisti ja upeasti väritetty leimakuva!
Suloinen kortti ja kauniit väritykset ja paperit :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)