Siirry pääsisältöön

Sininen joulu - yksinkertaisesti :)


Magnolian kuuset on embossattu kirkkaalla jauheella. Päälle suihkuttelin omatekemääni mistiä, jonka kuivattamisen jälkeen laitoin sen kohokuviointitaskulla cuttiksen läpi. Viimeistelin kuvan tummimmiksi haluamani kohdat cut 'n dry foamilla ja musteella. Kimalleliimalla toin vähän lisähohdetta tähän yksinkertaiseen korttiin :) *** Magnolia's trees are embossed with clear powder. I sprayed mist on it and when I was blow dried it I put it in embossing folder and rolled in the cuttlebug. I finished the image with cut 'n dry foam and ink. I used glitter glue to add some shine in my card ;)


Oletko jo tehnyt tämän? *** Have you done this?

Kommentit

Nuo Magnolian kuuset ovat kyllä kauniit. Hauska idea ja ihanan hyytävän kylmä talvinen tunnelma.
Hilkka sanoi…
Ihanan kaunista embossausta:))
Ai kiinnostaa vai? Siis sinne rasian sisälle tulee 2-vuotiaan tytön siililapaset--olen hankkinut ne jo -Maijun tekeleitä- kautta. Sit tietenkin 4v-pojalle siniset. Ovat kummityttöni lapsia:))Ajoissa kun aloittaa niin ehtii..hih...hih:))
Kirsi sanoi…
Oi miten yksinkertaisen kaunis! Ihana hyinen tunnelma tässä =)
Mervi sanoi…
tykkään, tyylikkään yksinkertaista, silti vaivaa on nähnyt,-))m

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)