Siirry pääsisältöön

Sininen joulu - yksinkertaisesti :)


Magnolian kuuset on embossattu kirkkaalla jauheella. Päälle suihkuttelin omatekemääni mistiä, jonka kuivattamisen jälkeen laitoin sen kohokuviointitaskulla cuttiksen läpi. Viimeistelin kuvan tummimmiksi haluamani kohdat cut 'n dry foamilla ja musteella. Kimalleliimalla toin vähän lisähohdetta tähän yksinkertaiseen korttiin :) *** Magnolia's trees are embossed with clear powder. I sprayed mist on it and when I was blow dried it I put it in embossing folder and rolled in the cuttlebug. I finished the image with cut 'n dry foam and ink. I used glitter glue to add some shine in my card ;)


Oletko jo tehnyt tämän? *** Have you done this?

Kommentit

Nuo Magnolian kuuset ovat kyllä kauniit. Hauska idea ja ihanan hyytävän kylmä talvinen tunnelma.
Hilkka sanoi…
Ihanan kaunista embossausta:))
Ai kiinnostaa vai? Siis sinne rasian sisälle tulee 2-vuotiaan tytön siililapaset--olen hankkinut ne jo -Maijun tekeleitä- kautta. Sit tietenkin 4v-pojalle siniset. Ovat kummityttöni lapsia:))Ajoissa kun aloittaa niin ehtii..hih...hih:))
Kirsi sanoi…
Oi miten yksinkertaisen kaunis! Ihana hyinen tunnelma tässä =)
Mervi sanoi…
tykkään, tyylikkään yksinkertaista, silti vaivaa on nähnyt,-))m

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: