Siirry pääsisältöön

Uusinta uutta :)


Sinisävyinen kortti uudesta Magnoliasta :) *** Blue tone card from new Magnolia set :)

Pohja/Background Magnolia leimat/stamp, distress ink faded jeans
Siivet/Wings Grunge board, faded jeans, glossy accent
Kukat/Flowers Hydrangea, faded jeans, glossy accent, flower soft ivory, helmiäishede/pearl stamen 

Kommentit

Kirsi sanoi…
Oih, tää on ihan ylisuloinen. Jonkun blogissa näin tuon leiman ja mietin et ei mun makuun, mutta nyt kun olet tehnyt tästä kortin niin pyörrän puheeni. Tää on vallottava! Kivasti tätä korttia ryhdittää nuo siniset siivet ja tuo hopeinen lanka. Ja aina on ihana nähdä itsetehtyjä taustoja =)
Carola sanoi…
Kaunis kortti, ihana leimasin ja tosi upea kokonaisuus :)
Paulette sanoi…
Aivan ihana kortti!
Katukettu sanoi…
Älyttömän upea kortti!!! Tosi lempeä tunnelma huokuu kortista! =)
Niina sanoi…
Ihania joulukortteja olet tehnyt. Sulosia kaikki.
tässä kortissa on niin ihana tunnelma jäin vai katselemaan tätä ! niin upee väritys ja paperit ja kaikki! tykkään kympillä!
Suloinen ja tunnelmallinen kortti. Tämä oli kaikista ihanin näistä Magnolian uusista leimoista!
Merkkari sanoi…
Hih, minäkin suunnittelin tästä leimasta tekeväni ensimmäisen kortin. Tosin posti ei ole vielä tuonut uutta klubipakettiani :( Kaunis kortti ja niin ihanasti väritetty :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)