Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin haasteen DT-kortti


Tällä viikolla teemme helistinkortin Koukussa kortteihin haasteeseen. *** At this week we make a shaker card to Koukussa kortteihin challenge.

Kommentit

Minni sanoi…
Olen käynyt täällä kylässä, mutta kommentit jääneet vähemmälle....
Ihana kortti! mekon väritys on todella kaunista katsottavaa ja kokonaisuus on raikas
Katukettu sanoi…
Voi miten ihana kortti! Tahtos niin helisyttää tuota =)
Mie en oo kertaakaan vielä helistinkorttia tehny...on aika menny nyt kyllä noitten joulukorttien kanssa...(oon ollu reipas joulukortteilija tänä viikonloppuna) ;) kommentoinnit on jääny vähemmälle, kun opiskelut ja joulumyyjäisiin valmistautumiset tuntuu vievän kaiken ajan...Mut jospa se joulukuun puolen välin jälkeen helpottas....
Merkkari sanoi…
IIIIKKKK!!!! Onpas niin ihana kortti että... Ooooh, ihastuksen huokaus, olet värittänyt leimakuvan niin kauniisti!!
Lilli sanoi…
Tulipa sellainen kysymys mieleen kun täällä näkee vain nättejä, upeita kortteja, että epäonnistuuko sinulla kortit joskus kun alat niitä tekemään ja menee ihan roskiin asti? Vai saatko ne aina jotenkin pelastettua loppujen lopuksi?

-Lilli-
Tämä on aivan mielettömän kaunis. Ihanan yksinkertainen luonnos nostaa helistimen kortin keskipisteeksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)