Siirry pääsisältöön

Card of the Year 2010 - StampARTic


Tämä on minun mieleisin korttini, tältä vuodelta. Kortti on tärkeälle henkilölle ja mielestäni kaiken kaikkiaan onnistunut kappale :) Normaalisti tyylini ei suinkaan ole näin runsas, mutta tässä minä mielestäni onnistuin saamaan ihan runsaan lookin. *** This is my "Card of the Year 2010". This card is to a special person and I think that it's successful piece of work :). Normally my style to do is not abundant, but I think this card's look is plentiful.


Kommentit

Marsku sanoi…
Tämä on kyllä hieno ja kivan erilainen! Sinulla on täällä paljon ihania kortteja!
Lumituulia sanoi…
Erittäin onnistunut kokonaisuus! Upea väritys leimakuvassa.
Katukettu sanoi…
Vautsi!!! Älyttömän upea kortti!!!
Niin upeasti oot värittäny tuon leimakuvan, että se näyttää ihan ku se ois koholla!
Tässä on kyllä upeat koristeet.
Marianne sanoi…
You have picked a beautiful and special card, I really love it!
And it allways gives a good feeling to make a card for someone special!
Thank you so much for joining my challenge at StampARTic, and lots of luck!
Hugs, Marianne:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)