Siirry pääsisältöön

Joulukorttiähkyyn on vielä matkaa :)


Tämä on yksi joulua ennen tekemistäni korteista ja ensi vuoden kortitkin on jo aloitettu tekemään ;) ... Minulla oli niiiiin kauheesti tontunhommia ennen joulua, etten ole kerinnyt pahemmin koneella olemaan, siksi täällä on ollut niin hiljaista. *** This is one of cards I made before Christmas and I have began to make next year's Christmas cards already ;) ... I had sooooo many elf duties before x-mas that I hadn't time to blog that's why here in my blog has been so quiet. 

Ihania välipäiviä kaikille! :)

Kommentit

Katukettu sanoi…
Kerrassaan ihastuttava kortti! Et oo tosissas?!? Ootko oikeesti alottanu jo seuraavan vuoden joulukorttien teon? Miusta tuntuu, et en ihan just voi ajatellakaan joulukortteja :D
Mervi sanoi…
Upea väritys!
Viikon loma kortteilusta teki ihan hyvää, nyt jo voisi taas aloittaa vaikka joulukortteilunkin!
Hyvää uutta vuotta;-))m
Ihanat värit ja kauniisti väritetty leimakuva.
Hilkka sanoi…
Ihanat värit, tosi kaunis kortti:)
Minäkin voisin jo tehdä uusia jouluisia kortteja vaikka muutama jäikin varastoon. Reilun viikon kun oli kaikki kamat kasassa niin jo virtaa piisaa:)
Oikein Onnekasta Uutta Vuotta sinulle:)
Katjuska sanoi…
Aivan ihana kortti, erinomainen värivalinta :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)