Siirry pääsisältöön

Talvista maisemaa


Yksinkertaista maanläheisin sävyin, ennen joulua tehty. Eilen sain uusia papruja, sormet oikein syyhyää tehdä joulukortteja ;) *** Simple with earth tones, made before x-mas. Yesterday I got some new papers, I just can't keep my fingers away from those papers ;)

Kommentit

Lilli sanoi…
Tää on kyllä tosi nätti!

Itekin pitäis alkaa tekemään kortteja pikkuhiljaa (olis vaan tilaa tehdä ja inspistä. Aikaa ainakin nyt ois :D). Tänä vuonna tuli tehtyä tasan neljä vai viisi joulukorttia, joten seuraavalle vuodelle pitäisi alkaa niitäkin tekemään, saati sitten varastoon synttärikortteja kun koskaan ei ole aikaa tehdä niitä silloin kun olisi tarvetta (nytkin pitäisi tänään lähettää synttärikortti jota ei vielä ole edes tehty, saa nähdä saanko tehtyä).

-Lilli-
Tämä on aivan ihana! Upean tunnelmallinen kuva ja ihanat koristelut.
Apris sanoi…
Todella kaunis kortti. Upea ja kauniisti väritetty kuva sekä ihanaa taustapaperia.
Katjuska sanoi…
aivan ihana! Tosi kauniit sävyt :)
Viipula sanoi…
Voi mitä paperia ja kuva niin kaunis- oikein hieno kokonaisuus!

Hyvää uutta vuotta 2011!
Katukettu sanoi…
Vautsi! Älyttömän upea kortti! Rakastuin täysin :D
Loreal Blondi sanoi…
Kaunis pehmein värein tehty kortti. Hieno leimakuva!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)