Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin haaste #21


Koukussa kortteihin haaste-korttiin laitetaan kangasta, joka minulla on tuo valkea juuttikangas. Leimasin tuohon vähän käpyjä ja lumihiutaleita Tapestryn leimasimilla. *** In the Koukussa kortteihin challenge-card you have to put some fabric, it's that white jute fabric. I stamped few cones and snowflakes with Tapestry's stamps.

Kommentit

Voi miten suloinen! Kukkien kimaltavat reunat ovat upeat.

Muuten, blogisi on muuttunut todella raskaaksi selata (minulla IE7). Liekö syynä tuo taustakuva?
Katukettu sanoi…
Vaude!!! Upea kortti! Ja aivan mahtava tuo siun ideas leimata tuohon kankaaseen noita hiutaleita ja käpyjä! Se kruunaa kortin! Kokeilin muuten värittää sille cansonin montval-paprulle! Siis aivan toista, mitä se illustration! Tuota pitää hankkia, vaikka se taiskin olla paljon arvokkaampaa... Kiitos kun laitoit leimakuvia kokeeks silläkin paprulla! Nii, melkeinpä tärkein meinas unohtuu; PALJON ONNEA UUDESTA DT-PESTISTÄ!!!!!!!! Oot sen ansainnu upeilla korteillas :)
Katjuska sanoi…
aivan ihana kortti :)
Tykkään kans tuosta leimatusta kankaasta :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)