Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #38Tämä kortti on Magnoliahaasteeseen :) Ja linjana on vielä joulu... Näitä täällä esitelen vielä tovin, toivottavasti kestätte sen! *** This caed is to Magnolia challenge :) And theme is christmas... I hope you can stand that there will be more these... Christmas cards.

Kommentit

Carola sanoi…
Ihana kortti! Upeasti väritetty kuva. Mäkin haluaisin tän suloisen leimasimen...tarvii vissiin hankkia vaikka joulu jo menikin :)
Viipula sanoi…
Ihana; kaunis väritys leimakuvassa ja värit aivan ihanat.
Verkkonauharusetti on aivan mielettömän upea! Ihana joulukortti ja kiva idea käyttää boordikaistaleessa samaa paperia kuin taustassa.
Pitsihame sanoi…
Eipä kyllästytä yhtään kauniiden korttiesi katselu:))
Hauska joulukortti ihastuttavine väreineen!
Marjut sanoi…
Näin ihanien joulukorttien katseluun ei koskaan kyllästy :)
Maria K sanoi…
Kaunis kortti ja ihana kokonaisuus! Joulu meni mutta seuravaanhan voi jo valmistautua ;)!ihana!
Nikita sanoi…
Pirtsakka joulukortti!
Päpsy sanoi…
Niin mun värinen tuo leimakuva :) Ihanan elävästi väritetty.
Taina sanoi…
Tämä on minun makuuni, kiva leimakuva ja tuo ruutupapru on nam.
Jeenni sanoi…
Siis aivan IHANA ja UPEA ilmestys!!!

Oikein mukavaa alkanutta vuotta!
SannaS sanoi…
Voi kun on suloinen ja kaunis kortti!! Upeasti väritetty kuva!! =)
Tiituli sanoi…
Todella ihastuttava! Kaunista paperia ja tuo rusettinauha on kivan näköistä, tulee vähän erilainen fiilis koko rusettiin.
Lumituulia sanoi…
Kaunis jouluinen kortti, jossa upeasti väritetty ja hellyyttävän tunnelman tuova leimakuva! Itsekin tein vielä/jo joulukortin ;-)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)